Test:: Dethleffs Lifestyle 560 SK (2007-model) | Din Fritid
Test:

Dethleffs Lifestyle 560 SK (2007-model)

Denne Dethleffs Camper Lifestyle 560 SK er en optimal campingvogn for den store familien, som vil ha god plass. Når Dethleffs betegner seg ”en venn av familien” er denne vognen et eksempel på, at de mener det. Og så kan den benyttes hele året.


Denne Dethleffs Camper Lifestyle 560 SK er en optimal campingvogn for den store familien

Utvendig – flere valg av design

Campingvognen fås med forskjellig eksteriør, alt etter hvilken smak man har. Uansett om man velger ”Hvit”, ”Blå” eller ”Sølv” er alle tre designtypene noe, som henvender seg til tre forskjellige smaksretninger. Den hvite er mest klassisk, den blå er mest annerledes og den i sølv signaliserer litt mer eksklusivitet. Campingvognen er bygget på Al-Ko chassis med enkel aksel. Vognen ligger stabilt på veien og føles trygg å kjøre med, selv om den er ganske stor.


Dethleffs campingvogner kan brukes hele året

Innvendig – plass til alle

Rett innenfor døren til venstre er det køyesenger på tvers og garderobeskap. Det er barnas avdeling, som også kan stenges av. Til høyre for inngangen er det kjøkken med god skapplass og alt det som et kjøkken skal ha: kjøl/frys, varmt og kaldt vann, gassbluss. Rett ovenfor det velutstyrte kjøkkenet er det sittegruppe med et litt anderledes format. Det er en rundsittegruppe på langs i campingvognen. Det er altså ikke langt fra kjøkkenet til selve spisestedet. Det kompenserer også for avlastningsplassen i kjøkkenet. Sittegruppen kan også legges ned og dermed gi to ekstra soveplasser. Foreldrene har nemlig sin egen avdeling i fronten av campingvognen, der det er fast dobbeltseng, garderobeskap og badeværelse. Denne avdelingen kan også stenges av.


AirPlus

Camping hele året

Dethleffs campingvogner kan brukes hele året. God ventilasjon og jevn varmefordeling er sammen med isoleringen noen av de viktigste egenskapene en campingvogn skal ha, hvis du vil bruke den hele året. AirPlus er Dethleffs eget patenterte ventilasjonssystem, som bl.a. gjør at varmen fordeles perfekt, kondens fjernes og hoper seg ikke opp. Begge delene er med på å gi et optimalt inneklima. Isoleringen er også en av de tingene man skal kikke nærmere på, når man velger en vintervogn. Dethleffs har utviklet sitt eget materiale og sin egen konstruksjonsteknikk for å få optimal isolering uten at det påvirker vekten. Alminnelige campingvogner er isolert med Styrofoam® i stedet for Styropor®.


Plass til kos og lek

Vinterpakker

Dethleffs har i flere år arbeidet med å utvikle vintercampingvogner, så de blir optimale. Bl.a. ved å teste dem i kuldekammer på fabrikken, men også i nært samarbeid med de norske forhandlerne, som får gode råd fra caravanister, som camper hele året. Det anbefales alltid å ta kontakt med sin Dethleffs forhandler for å få mer informasjon om vinterpakkene og få konstruktiv rådgivning rundt optimering av din campingvogn. Alle Dethleffs campingvogner fås med forskjellige vinterpakker bestående av bl.a. Alde sentralvarme, Truma varme, Truma Ultra Heat, Styrofoam isolering, gulvvarme, isolerte og oppvarmede vannrør.


Design er alltid en smakssak, men Dethleffs kommer langt med et vennlig og moderne design, som tiltaler de fleste

Konklusion

Camper Lifestyle 560 SK er en virkelig god helårsvogn, hvor der er fin plads til alle familiemedlemmer. Selvom det er en forholdsvis stor vogn er den let at køre med og ligger godt på vejen. Mulighederne for forskellige udvendige design, træsorter og polstring på møblerne gør sammen med vinterpakken og den omfattende udstyrspakke, at man kan få lige nøjagtig den vogn man ønsker og kun betale for det man skal bruge.


Til avis og blad

Fakta

Fakta Dethleffs Lifestyle 560 SK Total bredde: 250 Total lengde: 794 Total vekt: 1550

Se mer på www.dethleffs.no

Her finner du også nærmeste forhandler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden