: Dethleffs 2011: Eighty - jubileumsmodell med tre og spesiell stil | Din Fritid

Dethleffs 2011: Eighty - jubileumsmodell med tre og spesiell stil

Dethleffs kommer i forbindelse med sin 80. bursdag med en spesiell campingvogn-modell som du antagelig ikke kommer til å se så mange av. Spesialmodellen Beduin 515 DB er litt mer ekstravagant enn en vanlig vogn og har mange spesielle detaljer.

Dethleffs Beduin - Eighty, jubileumsmodell 2011

Tyske Dethleffs har blitt litt av en spesialist på å utgi spesialmodeller. Denne Beduin 515 DB kalles ”Eighty” og har en trelook. Det takket være at Dethleffs har dekket store deler av veggene med den glatte trefargete dekorfolien ”Carwood”. I tillegg har vogna fått fine aluminiumsfelger som står i stil. Foreløpig har Dethleffs bare laget Beduin 515 DB som ”Eighty”, og det ble i første omgang bare produsert 80 slike vogner.

Innvendig passer vogna bra for par. Sittegruppa er i vanlig U-form lengst fram, mens dobbeltsenga er langsgående bak till venstre, med bad og dusj på høyre side. Kjøkkenet er plassert i midten – med andre ord en ganske tradisjonell oppstilling. Det er dog dekoren og ”trelooken” som gjør ”Eighty” spesiell. Denne looken er gjennomført i hele vogna, og gir en luksuriøst inntrykk. Både sittegruppe, kjøkken, bord og skap har innslag av den brune trefargen. Om det blir noen fortsettelse på denne spesialmodellen beror ifølge Dethleffs på om den første serien blir en suksess. ”Eighty”-vogna er 591 centimeter lang og 230 centimeter bred.

Les mer på www.dethleffs.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden