: Hent Nordens første camping App til Android og iPhone – gratis | Din Fritid

Hent Nordens første camping App til Android og iPhone – gratis

CAMPING DENMARK er en komplett guide over alle danske campingplasser direkte på din Smartphone - og den er gratis.

Anne-Vibeke Isaksen fra CampingNorge.no står bak App’n:
- Jeg er selv kontinuerlig på farten og vet hvor mye mobilen min betyr for meg. Derfor tenkte jeg, at det å kunne finne campingplasser direkte på mobilen ville være perfekt. Det kan man nå, sier Anne-Vibeke Isaksen, som har campet i mer enn 70 land og er kjent fra bl.a. Tv-serien ”Anne-Vibeke Rejser” på den danske kanalen dk4.
App’n finner du til din Android mobil i ”Android Market”, og til din iPhone i ”AppStore” på samme måte som alle andre Applikasjoner. Selv om App’n er dansk, endres den automatisk til ditt språk. Den finnes også på dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk og hollandsk, slik at de fleste nasjonaliteter kan bruke den, når de besøker Danmark.
Applikasjonen har mange brukbare funksjoner, men den er først og fremst enkel å bruke.

Man kan finne sin nåværende posisjon og deretter se hvilke campingplasser som er i nærheten. På Danmarkskartet kan man velge område og deretter klikke på den campingplassen man ønsker å besøke eller vite mer om. Når man klikker på den ønskede campingplassen vises:
- Antall stjerner
- Organisasjon
- Åpningstider
- Telefonnummer + snarveitast for hurtig reservasjon
- Link til campingplassens webside
- Route Planner (viser ruten, avstanden og reisetiden til campingplassen fra den aktuelle posisjonen)

Når du har lastet ned CAMPING DENMARK, så gå vennligst tilbake og gi den stjerner og kommentarer. Det hjelper oss til å finne ut hva brukerne våre synes at den mangler, og alle forslag tas med når vi utvikler App’n med en nyere versjon senere på året.

CAMPING DENMARK utgis i samarbeid med Isabella, TopCamp, Cabby, AL-KO, FDM og Dometic. AppFactory er teknisk utvikler og kjent for andre populære Apps som f.eks. TaxaFind.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden