: Slik leier du flyttbare teltvogner og campingvogner | Din Fritid

Slik leier du flyttbare teltvogner og campingvogner

Man kan leie på flere måter. Først og fremst kan man velge mellom privat og profesjonell utleie. Ved privat leie skal man forsikre seg om, at vognen er i god stand, og at den er forsikret for utleiebruk.


Man kan leie på flere måter

De fleste velger et utleiefirma, fordi det hos store utleiere er større garanti for, at ekvipasjen er i orden. En del caravanforhandlere har utleie. Det beste er å sjekke leieforholdene hos den enkelte forhandler, da disse kan variere en del. Vær oppmerksom på, at skal man bruke sin egen bil, så er det viktig å sjekke, om denne kan trekke den teltvognen eller campingvognen, som man leier. Dette er mest aktuelt, hvis man velger en campingvogn, da de fleste biler kan trekke en teltvogn. Husk, at det skal være krok på bilen.


En del caravanforhandlere har utleie

Før man kjører av sted med sitt utleieobjekt, er det viktig å gå gjennom den sammen med utleieren, slik at eventuelle skader og mangler noteres ned på forhånd. Når man først har kjørt, er det vanskelig å bevise, at man ikke selv har påført kjøretøyet skader eller skrammer. Utleier gjennomgår som oftest hele vogntogets ulike funksjonsområder før avgang, men er det travelt, kan man risikere at informasjonen blir kort. Men, uansett omstendigheter, så vær sikker på, at du har forstått alt før avgang. Prøv tingene selv, mens utleier ser på. Skru på kjøleskapet, gasskomfyren, kjør ut markisen osv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden