: Slik setter du opp teltvognen din | Din Fritid

Slik setter du opp teltvognen din

Når teltvognen er plassert der hvor man ønsker det, er man klar til de få oppgavene, som skal til før man er klar for ferien.


Juster vognen så den star i water

Først skal teltvognen stilles i water. Først skal den stå i water sideveis. Her kan det være nødvendig å kompensere med en kile på den ene siden. Bruk water. Deretter justeres resten av vognen ved å sveive nesehjulet opp og ned. Når teltvognen står i water, sover man for det første behageligere, og for det andre er det lettere å sette på forteltet riktig. Noe elektronisk utstyr, som for eksempel kjøleskap har det også best når det star i water.


Koble til strømmen fra teltvognen til oppstillingsplassens strømpåle

Alle støttebein sveives ned. De skal bare støtte og må ikke løfte vognen. Koble til strømmen fra teltvognen til oppstillingsplassens strømpåle. Vær oppmerksom på, hvor mange ampér, det er på plassen, slik at belastningen ikke overskrides. Kjøleskap, vannpumpe og lamper er ikke noe problem. Man skal være oppmerksom, hvis man har aircondition, gulvvarme, mikrobølgeovn eller lignende.


Spillvannsdunken kobles til

Hvis teltvognen ikke har innebygget spillvannstank, skal spillvannsdunken kobles til. Gassen tennes. Nå kan forteltet settes på, eller markisen kan kjøres ut.


Klar for ferien

Campingmøbler og grill finnes fram. Man er klar for ferien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden