Danmark:: Jesperhus Feriepark kåret som Danmarks beste campingplass | Din Fritid
Danmark:

Jesperhus Feriepark kåret som Danmarks beste campingplass

Danmarks gladeste campere tilbringer ferien på Jesperhus Feriepark i følge en undersøkelse (2012 red.) om kundetilfredshet gjennomført av målingsvirksomheten Survio.


Jesperhus Feriepark er kåret til Danmarks beste campingplass 2012

Kåret som Danmarks beste campingplass

Jesperhus har fått uvanlig sterke evalueringer fra sine gjester i 2012. Målingsvirksomheten Survio har i år for første gang under slagordet ”Danmarks beste camping” undersøkt kundetilfredsheten på en rekke danske campingplasser, og her lå Jesperhus helt på topp. I undersøkelsens materiale heter det: - Kåringen baseres på campinggjestenes opplevelser av de deltagende campingplassene. Det er således gjestene på campingplassene, som er dommere i kåringen. Hverken campingplassen selv, campingorganisasjonene eller bransjeforeningene har innflytelse på kåringen. Jesperhus oppnådde å score høyt på alle de undersøkte forhold og ikke minst på gjestenes totale opplevelse av campingplassen.

Stolte av kåringen

- Vi er veldig glade for rapporten og kåringen. Det helt avgjørende for oss er, at det her er kundene, som vurderer og gir karakter. Det er flott for oss å få bekreftet, at de mange opplevelser, aktiviteter og shows spesielt for barnefamiliene er av avgjørende betydning for oppholdets suksess. Vi kan også lære av rapporten. Bl.a. at lokalområdet Mors rundt oss har betydning spesielt for de voksne gjestene og har derfor satt fokus på det framover. Hele vår virksomhet er bygd opp rundt filosofien om, at det er kundene, vi lytter til. Vi bruker flere verktøy og forsøker å rette vår innsats i den retningen, som kundene peker, sier Peter Overgaard fra Jesperhus. I Jesperhus Feriepark er personalet nå travelt opptatt med forberedelsene til årets siste store camping-høytid, nemlig høstferien, der ferieparkens gjester kan se fram mot masser av aktiviteter og (u)hyggelig halloween-stemning..

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden