Bürstner Grand Panorama: Luksus på en ny måte | Din Fritid
Bürstner Grand Panorama

Luksus på en ny måte

Takket være en frontrute som strekker seg langt opp på taket, blir reiseopplevelsen i nye Bürstner Grand Panorama en helt unik opplevelse.


Takket være den forfinede innvendige designen og mange utstyrsdetaljer, har Bürstner med denne modellen skapt maksimal komfort.

Nytt konsept

Nye Grand Panorama innebærer i og for seg ikke noe grunnleggende nytt konsept, men likevel inneholder den så mye nytenking at den formodentlig kommer til å revolusjonere segmentet for luksuriøse helintegrerte bobiler. At det er Elegance-serien som har dannet grunnlaget for nye Grand Panorama er ikke noen hemmelighet. Og akkurat som Elegance-modellene, som de siste årene har fungert som referanse i luksusklassen, kommer Grand Panorama til å bli en ny normgiver. Allerede fra starten omfatter Grand Panorama-serien 4 modeller. Planløsningene i 830 G, i 910 G og i 915 G er velkjente fra Elegance-serien, mens i 920 G er helt ny. Utvendig kjennetegnes Grand Panorama først og fremst igjen på den enorme frontruten som, akkurat som på en turistbuss, strekker seg høyt oppover – og takket være den store panoramafrontruten opplever man under kjøring en følelse som mangler motstykke. – Her dekkes ikke sikten av at frontruten slutter rett ovenfor øyenhøyde, sier Bürstners eksportsjef Guido Moosmann, og man kan derfor nyte utsikten – ikke minst ved kjøring i fjellområder – på en helt ny måte.


Allerede ved første øyekast oppdager man, at Grand Panorama virkelig lever opp til navnet.

Man kan ligge og titte på stjernehimmelen

Som en følge av at den store frontruten er den nedsenkbare sengen flyttet bakover, slik at den er plassert ovenfor sittegruppen. Dette til tross er ståhøyden under sengen hele 192 cm. (Som tilvalg kan Grand Panorama leveres uten nedsenkbar seng.) Et morsomt resultat er at man kan ligge og titte på stjernehimmelen før man sovner, og takket være at bilen er standardutstyrt med en elektrisk manøvrert mørkleggingsgardin behøver man ikke forlate sengen for å dra for gardinen. Også innvendig er Grand Panorama basert på Elegance-serien, men den eksklusive designen er blitt ytterligere forfinet. Grand Panorama har dessuten fått en mengde nye funksjoner.


Like imponerende som den øvrige innredningen, er det vinkelformede kjøkkenet. Arbeidsflaten er i to nivåer, kjøkken og oppvaskbenk er elegant formgitt og avlastningmulighetene er gode.

Vestafrikansk mahogni

Den innvendige designen er kalt Sienna Nero – en kombinasjon av vestafrikansk mahogni og kremfargede partier med kromfargede beslag – og benyttes bare i Grand Panorama-modellene. Sammen med den tofargede kjøkkeninnredningen, de tallrike lyskildene, benk- og bordplatene av Travertine / Emerald samt gulvbelegget Ventura skapes på denne måten en harmonisk enhet. LED-lyslister og -spotlights ved overskapene, den nedsenkbare sengen, kjøkkenet, kjøleskapet og kjøkkenoverskapene gjør det mulig å skape en individuell lyssetting, og takket være den mest moderne teknikken er det lett å endre belysningen. Den vannbårne sentralvarmen fra Alde er utstyrt med en booster, og også Webasto Thermo Top C 300 inngår i standardutstyret. Grand Panorama er basert på Fiat Ducato med lavprofilchassis fra Al-Ko Kober. Sammen med det romslige dobbeltgulvet, den vel tiltatte ståhøyden og det omfattende komfortutstyret, havner Grand Panorama i en klasse for seg. Grand Panorama kan fås i tre ulike lakkeringer. Standardfargen er, akkurat som for Elegance, Opal – en farge som innen bobilbransjen bare brukes av Bürstner, og som gir et ekstra eksklusivt inntrykk. Som tilvalg kan Grand Panorama leveres lakkert i Hvit eller Silver.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden