: Vintercamping: Gode råd om utstyr på vintercamping | Din Fritid

Vintercamping: Gode råd om utstyr på vintercamping

Vintercamping er vesentlig forskjellig fra sommercamping. Ikke bare pga. temperaturene, men også i forhold til det utstyret man skal ha med. [url=//www.campingnorge.no/utstyr]Les mer om utstyr her [/url] [url=//www.campingnorge.no/pages/area.asp?SubjectGuid=4219]Les mer om vintercamping her på CampingNorge.no[/url]


Husk å pakke gasskassen med alt det nødvendige for vintercampingturen

Alt det store i gasskassen

Det er utstyr, som bare er med på vintercamping. Det er f.eks. kjettinger, måker og lykter. Slik kan pakkelisten se ut: Måker Lykter (til å stille opp og til pannen) Startkabler Slepetau Kjettinger Tarzan plugger, hammer Bigfoots eller bare brede treklosser til støttebeina Og som alltid: Gassflaske(r) Strømkabler Adaptere Spillvannstank Kiler Grill


Husk å gi campingvognen en grundig rengjøring etter vinterturen

Lett rengjøring av vinduene

Campingvognen blir skitten, når du kjører på vinterføre. En blanding av salt, veistøv og jord gir ikke akkurat en fin og ren campingvogn, men så lenge du ikke begynner å vaske på det, så skader det heller ikke. Gi campingvognen en omsorgsfull vask, når du kommer hjem og det har tørket opp igjen. Vinduene er imidlertid en annen sak, fordi man gjerne vil sitte og titte ut på snøen. Vask med lunkent vann og en myk klut, så du ikke riper vinduene.


Husk adaptere slik at kontakten passer til campingplassens

Strømkabel og adaptere

Husk godkjente og solide strømkabler. De skal rulles helt ut og gjerne henges opp, hvis det er kaldt. Husk også adaptere, så kontakten passer til der hvor du tilbringer ferien. Før du starter opp alle strømapparatene i campingvognen din, så husk å sjekke hvor mange ampere campingplassen har.


Møblene skal helst være helt tørre før de legges inn i lasterommet

Oppbevaring av campingmøbler

Før campingmøblene legges inn i lasterommene, så kontroller dem for rim og snø. De skal helst være helt tørre, så det ikke danner kondens i oppbevaringsrommet, når de kommer inn i varmen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden