: Frankia 2013: Tilbyr mange alternativer | Din Fritid

Frankia 2013: Tilbyr mange alternativer

Spørsmålet er om noe bobilfabrikat kan tilby så mange alternativ som Frankia. Modellåret 2013 finns dette merket med ikke mindre enn 65 ulike planløsninger og antagelig markedets mest omfattende chassisalternativer.

De norske forhandlerne har valgt å fokusere på noen av Frankias storselgere

Valgt å fokusere på Frankias storselger

Av disse mange modellalternativene har de norske forhandlerne valgt å fokusere på noen av Frankias storselgere som Luxus Class 840 og 8400 bygd på Fiat eller Mercedes med Alko’s boggichassis.

Disse kompletteres i år med ExlusiveClass 790, ComfortClass 740 og den helt nye integrerte modellen 680 GD i HolidayClass. Samtlige av disse modellene kan sies å tilhøre premiumsegmentet, eller rett under, blant bobilene.

Den nye designen innvendig på Frankia modell 2013 har fokus på å skape en deilig atmosfære og ikke være altfor ekstrem. Nøkkelordene i forbindelse med omgjøringen har vært ”harmonisk, praktisk og funksjonell”.

Også under 2013 er Frankia alene om å tilby bobiler på Mercedes Alko 6 T-chassis med dobbeltaksel. Betegnelsene på bilene med dette chassiset heter 7900 og 8400 og har en totalvekt på seks tonn.

Les mer om bobiler her

Les mer om bobiler her

I Norge er det bygget opp et nett av forhandlere og du kan lese mer om her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden