Østerrike:: Sportcamp Woferlgut i Zell Am See – en av Østerrikes beste vintercampingplasser | Din Fritid
Østerrike:

Sportcamp Woferlgut i Zell Am See – en av Østerrikes beste vintercampingplasser

Vintercamping i Østerrike byr på både hygge, skigåing, vintermoro og ordnede forhold. Sportcamp Woferlgut i Zell Am See er en av Østerrikes beste vintercampingplasser. Fem stjerner taler sitt tydelige språk.


Sportcamp Woferlgut i Zell Am See

Campingplass med alt

Campingplassen Sportcamp Woferlgut ligger i Zell am See-Kaprun og Hohe Tauern National Park. Det er en svært moderne campingplass med en stor hovedbygning med hotellværelser og familierestaurant. Campingplassen har også eget supermarked, velvære, babypool og internett. Fasilitetene er topp moderne, oppvarmede og fantastisk rengjorte. Selv om det er en stor campingplass, bor man aldri langt fra de tre store fasilitetsbygningene som er der.


Sportcamp Woferlgut ligger i Zell am See og er en av verdens beste vintercampingplasser

Bo som du vil

På campingplassen hygger man seg både inne i og utenfor campingvognen. Man kan få både strøm og gass, så varme mangler man ikke. Alle bor veldig forskjellig i alt fra egne campingvogner og bobiler til leide campingvogner, som står på selve plassen. Har man med venner eller familie, som ikke har mulighet til å bo i campingvogn, er det hotellværelser i hovedbygningen.


Skibussen utenfor campingplassen kjører direkte til alpinområdet

Ski og vintermoro

De fleste kommer for å stå på ski, men man kan heldigvis også gjøre mye annet. Skibussen til alpinområdet går rett utenfor døren og bringer en direkte til heisene. Eneste minus på denne plassen er kanskje, at den ligger snaue fem km fra skiområdet, så man må starte egen bil eller bruke skibussen hver dag. Det er skioppbevaring, som kan leies ved heisene, så man ikke behøver å ta med ski og støvler hjem hver dag. Langrenn er også mulig og her starter løypene rett utenfor campingplassen.


På campingplassen koser man seg både ute og inne

Campingkos på selve plassen

Campingplassen har både lekerom og oppholdsstuer, så det er rike muligheter til å leke og kose seg på selve campingplassen. Restauranten er også veldig barnevennlig. Vintercamping handler også om å slappe av og nyte naturen rundt deg. Barna boltrer seg i all snøen. De kan leke i timevis og er passe trøtte om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden