Eura Mobil 2013:: Den nye Profila T 720 EB - Mobil toroms med kjeller og garasje | Din Fritid
Eura Mobil 2013:

Den nye Profila T 720 EB - Mobil toroms med kjeller og garasje

Med den nye planløsningen i Profila-serien fortsetter Eura Mobil sin offensiv blant de halvintegrerte. PT 720 EB er den syvende nyheten i dette markedssegmentet som produsenten fra Sprendlingen presenterer for sine kunder i den inneværende bobilsesongen.

 


PT 720 EB er den syvende nyheten i dette markedssegmentet som produsenten fra Sprendlingen presenterer for kundene sine i den inneværende bobilsesongen.

Avrunder serien

Planløsningen avrunder serien som våren 2012 ble valgt til „Årets bobil“. Med en totallengde på 7,39m henvender den seg til komfortbevisste par som selv i 3,5 tonn klassen gjerne vil ha en gedigen romkomfort. Bak finns et komfortabelt soverom som med hjelp av en skillevegg også kan benyttes som påkledningsrom. Derfor er også klesskapet montert bak. Under enkeltsengene finns den store garasjen med opp til 3.000 liters lastevolum. Vaskerommet med separat dusjkabinett midt imot kompletterer „rommet bak“. I tilknytning til dette finns et vinkelkjøkken med 175 liters kjøleskap, der kjøkkenet byr på mye plass og har en stor arbeidsbenk. I den fremre delen finns en bekvem L-sittegruppe med sidebenk. Opp til fem personer kan sitte her og prate om sine reiseopplevelser. Alt etter ønske kan Profila utstyres med en høydejusterbar seng ovenfor sittegruppen som gir ytterligere to soveplasser.

Limeteknikk fra flyteknologien

Som alle andre modeller i serien blir denne nye planløsningen presentert i et moderne karosseri av glassfiberforsterket plast. Via aluminiumsprofiler limes de trefrie veggene fast på gulv- og takplatene med hjelp av ekstremt slitesterkt industrilim. Denne limeteknikken, som kommer fra flyteknologien, gir et komplett forseglet og vridningsstivt påbygg som utmerker seg med lavt lydnivå inne i bilen og høy, langvarig kvalitet. Like typisk for varemerket er det oppvarmede dobbeltgulvet som muliggjør problemfri vintercamping, og byr på ytterligere oppbevaringsmuligheter, som er blitt benyttet av Eura Mobil i flere tiår. I Profila serien finns flere oppbevaringsrom som ekstra „kjeller“ i det øvre gulvet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden