: Dethleffs 2013: 30 års jubileum – spar mange penger på en ny bobil | Din Fritid

Dethleffs 2013: 30 års jubileum – spar mange penger på en ny bobil

Kjøp en ny Detleffs bobil i februar eller mars og spar over 20.000 NOK på chassispakken.

 


Kjøp en ny Detleffs bobil i februar eller mars og spar over 20.000 NOK på chassispakken

30 års samarbeid med Fiat

Slik lyder det gode jubileumstilbudet fra Dethleffs, som i år markerer 30 års samarbeid med Fiat, som har ført til en lang rekke bobiler av høyeste kvalitet. Rabatten gis på modeller, som det ikke på forhånd er kampanje på, og chassispakken omfatter bl.a. utstyr som klimaanlegg, tempomat, airbags og hjulkapsler. Hos tyskproduserte Dethleffs finner man et enormt utvalg av bobiler i alle størrelser og planløsninger. Det spesielle ved dette kvalitetsmerket er, at de alle er designet ut fra kundenes egne ønsker og behov. Og enda viktigere, de kan leveres med enten Truma eller Alde varme samt mulighet for enten elektrisk gulvvarme eller Alde vannbåret gulvvarme, så det er ingen hindringer for vinterturer.


Rabatten gis på modeller, som det ikke på forhånd er kampanje på, og chassispakken omfatter bl.a. utstyr som klimaanlegg, tempomat, airbags og hjulkapsler

Blant de mest solgte bobilene

Dethleffs er blant de mest solgte bobilene i hele Europa og det med god grunn. - De mange års erfaringer gjør, at modellene er tilpasset de ønsker og behov, som moderne og kvalitetsbevisste kunder har i dag, sier Jan Kaspersen fra Caravan Nord, som har agenturet for Dethleffs campingvogner og bobiler i Skandinavia. Dethleffs bobiler finnes i serier som f.eks. Globe S, Globebus, Advantage, Esprit og Globetrotter XL I, fra små smarte reisebiler til store luksuriøse bobiler, som måler over ni meter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden