: Dethleffs 2013: Ekstra mye utstyr for samme pris | Din Fritid

Dethleffs 2013: Ekstra mye utstyr for samme pris

Våren er tiden da mange er ute og investere i ny campingvogn for den nye sesongen, og i 2013 sender tyske Dethleffs en hel rekke nye kampanje modeller på det norske markedet.

 


På flere av Dethleffs 2013 kampanje-modeller kan du få opp til 12.000 NOK utstyr med uten ekstra kostnad

Spar opp til 12.000

Dethleffs starter året med en et forrykende tilbud. Ved kjøp av en ny Camper i februar eller mars, kan man til de fra før velutstyrte campingvognene velge fabrikksmontert ekstrautstyr til en verdi av 12.000 NOK. Den store nyheten til 2013, er et helt nytt utvendig design på Camper med avrundede kanter og nye lysramper, noe som gir et mer eksklusivt og moderne uttrykk. Serien har også nye planløsninger f.eks. 560 FR og 760 DR.


Ta en prat med forhandler og finn den modellen som passer deg best

Få mest for pengene

I tillegg har Dethleffs innført betegnelsen Camper Snow, som er vogner utstyrt for å bli brukt året rundt og som i særdeleshet kan klare ekstreme kuldegrader. - Fler og fler velger å bruke campingvognen sin hele året og de nye Dethleffs vognene lever til fulle opp til de kravene som man som caravanist kan forvente av en vintertur, sier Jan Kaspersen fra Caravan Nord, som har agenturet for Dethleffs i Skandinavia. Vogner med betegnelsen Camper Snow har bl.a. stort sentralvarmeanlegg i garderobeskapet, styrofoam isolering samt oppvarmet og isolert spillvannsystem, som sørger for at alle har det lunt og godt. Et annet pluss er Dethleffs eget patenterte ventilasjonssystem AirPlus, som gjør at varmen fordeles perfekt, mens kondens fjernes og ikke samles opp - alt sammen noe, som er med på å gi et perfekt inneklima. Det kan anbefales å ta kontakt med en Dethleffs forhandler for å få ytterligere informasjon om vinterpakkene og få konstruktiv rådgivning rundt optimering av din campingvogn. Uansett hvilken form for campingferie man foretrekker, kan man finne en Dethleffs vogn, som dekker behovet. De minste modellene i kompaktserien er 3,5 meters vogner og de største i komfortklassen er 7,60. Mellom disse finns det små og store campingvogner til både barnefamilier og par.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden