: Hent GRATIS camping App’s til din iPhone | Din Fritid

Hent GRATIS camping App’s til din iPhone

OPPDATERING 2019: Denne APPen er lagt ned… CampingNorge.no står bak lanseringen av Norge’s første camping applikasjoner: CAMPING NORWAY og CampingNorge.no NEWS.

CAMPING NORWAY

App’n finner du til din iPhone i ”AppStore” på samme måte som alle andre Applikasjoner. App’n er norsk og finnes også på dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk og hollandsk, slik at de fleste nasjonaliteter kan bruke den, når de besøker Norge. Applikasjonen har mange brukbare funksjoner, men den er først og fremst enkel å bruke. Man kan finne sin nåværende posisjon og deretter se hvilke campingplasser som er i nærheten. På Norgeskartet kan man velge område og deretter klikke på den campingplassen man ønsker å besøke eller vite mer om. Når man klikker på den ønskede campingplassen vises: - Antall stjerner - Organisasjon - Åpningstider - Telefonnummer + snarveitast for hurtig reservasjon - Link til campingplassens webside - Route Planner (viser ruten, avstanden og reisetiden til campingplassen fra den aktuelle posisjonen) Hent CAMPING NORWAY ned her

CampingNorge.no NEWS

Last ned CampingNorge.no NEWS App’en, og få alle nyhetene direkte til din iPhone. Lettere blir det ikke. Det er CampingNorge.no som i samarbeid med AppFactory står bak, og allerede i begynnelsen av 2011 lanserte de CAMPING NORWAY – en App med alle norske campingplasser. Med denne App kan du se de siste nyhetene på CampingNorge.no, samt følge med på Tv-klipp som blir lagt inn fra Anne-Vibekes mange campingturer rundt i verden. Hent CampingNorge.no NEWS ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden