: Spennende nyheter til den nye sesongen - fortelt for enhver smak | Din Fritid

Spennende nyheter til den nye sesongen - fortelt for enhver smak

Der er noe for enhver i Isabellas 2014 program, uansett om du skal ha et nytt fortelt, eller skal ha praktisk utstyr til sommerens campingturer.

 


Til den nye sesongen, presenterer Isabella Prisma

Styrke og fleksibilitet

Til den nye sesongen, presenterer Isabella Prisma, som er et fortelt som måler fire meter i dybden. Prismas styrke og fleksibilitet gjør det til det ultimative fastliggerteltet, der det er kombinert alt det beste fra et Penta og fra et Forum. Fronten på Prisma kan flyttes fram og tilbake, og det skapes et oppholdsrom med en overdekket terrasse. Ved kjøp av ekstra fronter har du til og med mulighet for å bygge en forstue i forteltet. For å sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma utelukkende med det ekstra sterke Zinox Mega Frame stativet. Teltduken er i den nye kjempesterke Isacryl Deluxe, som gjør teltet ekstra holdbart. Ønsker du å bruke Prisma som helårstelt kan ekstra stenger kjøpes til for å sikre spesielt god stabilitet i yttersesongene. Altså det ultimative fastliggertelt! Det nye sterke Zinox Mega Frame, er et kraftig stålrørsstativ med sveisede hjørner og dobbelt skruelås på stengene. Mega Frame står imot kraftige stormer, snøfall og store regnmengder, og kan stå hele året med et heltelt, som er beregnet til helårsbruk.


Det velkjente Capri forteltet heter nå Capri Coal

Capri heter nå Capri Coal

Det velkjente Capri forteltet er i år blitt enda bedre, og heter nå Capri Coal. Capri Coal er ideelt for reisecamperen, da det er framstilt i lett akryl, som gjør teltet lett å transportere. Det er raskt å sette opp, slik at du lett kan flytte deg fra sted til sted. Går turen til varmere himmelstrøk gir Capri Coals store myggnettsvinduer god ventilasjon uten sjenerende insekter på varme sommerdager og netter.


Magnum har fått en storebror, delteltet Magnum 250 Coal

Storebror til Magnum

Magnum har fått en storebror, delteltet Magnum 250 Coal. Magnum 250 Coal er som navnet avslører, 250 cm i dybden, og er dermed et godt og romslig reisetelt. For å sikre et godt inneklima, har Magnum 250 Coal et vell av utluftingsmuligheter og er framstilt i pustende Isacryl materiale.


Universal 360

Universal til alt salgs vær

Ønsker du å campe på forskjellige årstider, er Universal 360 delteltet det perfekte valget. Teltets styrke og stabilitet gjør Universal 360 Coal ideelt til camping i all slags vær. Universal 360 Coal går i flotte grå og sorte farger, som gir teltet en avdempet og moderne look. Har du bruk for ekstra soveplasser, ekstra oppbevaringsplass eller en utestue, kan du bygge ut ditt 250 cm for- eller deltelt med det nye Annex 250 Coal. Annekset har store vinduspartier, full ståhøyde og er svært reisevennlig, da vekten holdes nede med det lette CarbonX-fiberstativet.


Sun Shine solseil

Sun Shine front

Har du et Sun Shine solseil, kan du nå kjøpe til en front til det og lynraskt gjøre om Sun Shine til et lett reisetelt (Kan også brukes på Sun Blue). Sun Shine fronten har dobbelte glidelåser på begge sider, så den kan festes sammen med kanalstykkene ved sidebeina på Sun Shine. Fronten har to inngangsdører og store vinduspartier og kan deles på midten med en glidelås.


Multi Organizer har tre store rom samt ytterrom og bærehåndtak

Organizere – god oppbevaringsmulighet

I Isabellas 2014 program finner du to nye organizere – Multi Organizer og Flex Organizer. Multi Organizer plasseres på gulvet i forteltet, og er den perfekte oppbevaringsplassen til f.eks. sko, strandutstyr, blader eller strikketøy. Multi Organizer har tre store rom samt ytterrom og bærehåndtak. Flex Organizer, henges opp i overliggeren eller takstangen i forteltet med et smart velcro-oppheng. Den har ett stort rom, inndelt med en hylle, og nettlomme på hver side. Flex Organizer er perfekt til oppbevaring av f.eks. kopper, spill, håndklær eller familiens sykkelhjelmer. Begge organizere klappes sammen, så de nesten ikke tar noen plass, når de ikke er i bruk.

Teppe til forteltet

Isabella Carpet – det perfekte teppe til forteltet ditt. Isabella Carpet passer perfekt til ditt Isabella fortelt og du har mulighet for å velge mellom mange forskjellige varianter og farger. Teppene kan klippes til uten å frynse og dermed tilpasses ethvert fortelt.


Smart fold ut-seng, som gir god liggekomfort og kan brukes både som ekstraseng eller solseng

Stort utvalg i utstyr

Gode stoler, praktiske bord, romslige foldeskap, en strandmatte og en foldut-seng er noen av de møblene du finner i Isabellas sortiment til den neste sesongen. De praktiske foldeskapene er romslige og fine til å oppbevare alt fra håndklær til kjøkkenutstyr eller toalettsaker. Skapene fås i tre forskjellige størrelser og kan foldes sammen og pakkes sammen i den medfølgende vesken, som gjør skapene enkle å transportere. Isabellas campingbord fås i flere forskjellige størrelser. Bordene kan klappes sammen og tar dermed minimal plass ved oppbevaring og transport. De har en praktisk grå overflate, som er lett å tørke av. Har du bruk for en ekstra seng eller en lekker solseng er Isabella Folding Bed løsningen. Foldut-sengen er lett å transportere, lett å slå opp og pakke sammen og er god å ligge på.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden