2014-nyheter:: Trinnløst fra Kabe | Din Fritid
2014-nyheter:

Trinnløst fra Kabe

Mange små forbedringer på 2014-modellene til Kabe gir til sammen et steg fremover for produsenten som satser på kvalitetsprodukter.


Nytt design på 2014-modellene til Kabe.

Erfarne

Kabe har mer enn 50 års erfaring med å lage campingvogner fra Sverige. Produsenten har fire campingvognserier: Classic, Edelsten, Royal og Hacienda. I 2014 blir det flere Royal modeller, totalt fire nye planløsninger er nyutviklet på bakgrunn av etterspørsel fra kunder og forhandlere. Modellene vil hete 540 GLE, 560 GLE, 590 E_TDL og 610 XL.


Ny trinnløs blending og myggnetting.

Trinnløst

Endringene i interiøret er stort sett justeringer: Gulvbelegget har fått litt lengre staver i eikeparkett-mønsteret, skuffene og lukene har fått nye håndtak som er litt blankere og litt annerledes design. Den hvite borden på overskapenes luker er blankere og har fått en liten sølvfarget dekorstripe. En myk nyhet er L-sofa med to hjørner og en høyere rygg på dinettsofaene. Sengene har fått ny gavl med bakgrunnsbelysning og nye leselamper. Fem nye trekk kompletterer den eksisterende kolleksjonen. Nå er det totalt syv stofftrekk og tre skinntrekk å velge blant. På kjøkkenet har det kommet ny komfyrbeskyttelse. Kabes vinduer er patenterte og unike på flere måter. Nytt av året er trinnløs åpning av hele vinduet, i tillegg kan myggnett og blendingsgardin også justeres trinnløst.


Kabe har diskret svart-grå linjering i tillegg til den faste røde Kabe-fargen på sine nye modeller.

Utsiden

Det mest synlige på utsiden på 2014-nyhetene er den nye dekoren som har fått en diskret svart-grå linjering i tillegg til den faste røde Kabe-fargen. Royal og Hacienda har fått en omfattende endring med glatte yttervegger. Det høres kanskje ikke ut som så store endringen, men det er teknisk veldig krevende å få en glatt vegg helt slett på en campingvogn. For å få løsningen har Kabe utviklet en ny veggkonstruksjon med Ecoprim isolasjon og aluminium. Gasskassen har fått et nytt formstøpt belegg som kan tas ut og lett kan gjøres ren. Det er også en ny lasteluke som fører til et praktisk rom under sengene, selv om Classic kjøpere ikke vil få glede av disse to nyhetene.


Det er mye spennnede tilbehør til 2014-modellene, en av de mest praktiske vinterstid er PhoneUp.

Tilbehør

Nå kan du ligge i dagligstuen i din Kabe campingvogn og tyde stjernebilder. Med takvinduet får du også mer takhøyde og lys siden overskapene foran er tatt bort. Andre nye tilbehørs-muligheter er sofa med slide-out funksjon, som betyr at man kan skyve ut sitteputen og få med seg ryggstøtten i en mer behagelig vinkel. Andre muligheter: Elektrisk trapp, kjøleskapinnbygging med vifte, fast eller flyttbart hevebord, høyttalerutgang i strømboksen, mikrobølgeovn og Kabe Phone Up – en app som blant annet lar deg fjernstyre varmen i vogna.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden