Caravan Salon 2013:: Fullstappet med nyheter og publikum | Din Fritid
Caravan Salon 2013:

Fullstappet med nyheter og publikum

Årets største internasjonale begivenhet i caravanbransjen skjer i Düsseldorf. Den gedigne messen er over og arrangøren er godt fornøyd med interessen fra publikum.


Caravan Salon i Düsseldorf er som en godtebutikk for den bobil- og caravan-interesserte. Snart kommer høydepunktene til Lillestrøm.

Høydepunktene kommer til Lillestrøm

Hele 175 000 besøkende totalt er 15 000 fler enn forventet. Caravan Salon er en salgsmesse for det tyske markedet og svært viktig for omsetningen i bransjen. Og hele 150 000 av de besøkende kom fra Tyskland. Produsentene håper at den økende interessen fra publikum skal skape nye impulser i bransjen, og er ifølge arrangøren fornøyd med salget så langt. Messen er som et utstillingsvindu for hele bransjen og den økende interessen fra publikum er et positivt signal. Det europeiske markedet er spesielt interessert i middels prisede campingvogner og bobil, og eksklusive modeller i mindre volum, melder arrangøren. Bobil og Caravan var tilstede på messen, og det kommer en rapport fra messen i utgave 7 som vil være i salg og hos abonnentene i uke 43. Alle de mest aktuelle modellene for det norske markedet kommer til Lillestrøm 19.-22. september – så nå er det bare å glede seg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden