2015-nyheter: T@b: Kultvognen | Din Fritid
2015-nyheter: T@b

Kultvognen

Det lå en del forventninger i luften til spesialutgaven av T@B som skulle lanseres på Caravan Salon, messen i Düsseldorf i høst. Men T@B Wood utmerker seg ikke ved å være hel ved, derimot er interiørdesignet nå fullt på høyde med eksteriøret!

Hele T@B-vognen er rett og slett kul. Dette er campingvognen som nekter å tilpasse seg campingvognenes tradisjonelle firkantede design, denne vognen sprenger rammer. Den særpregede campingvognen ble lansert i 2001 og leveres i dag som tre modeller med betegnelsene 320, Offroad og 400 - hvor det kun er den lengste som har bad. I forkant av messen var undertegnede nysgjerrig på spesialmodellen Wood - som var varslet. Men dette var en nedtur da det viste seg kun å være en utvendig klistremerkedekor.


T@Bs myke utvendige linjer er gjentatt også på interiøret, og helhetsinntrykket er friskt, annerledes, tøft og moderne.

Totalt annerledes

Det som derimot imponerer er modellen T@B 400L. Vi så 2015-modellens interiør på Caravan Salon-messen i Düsseldorf, og her er farger og form brukt kreativt: Vognens buede former er tatt igjen i interiørdesignet, og sitteplassen ved bordet er rett og slett en designperle - midt i blinken om du liker noe som er litt utenom det vanlige.


T@B Wood skiller seg ikke ut på grunn av de såkalt trelignende klistremerkene på utsiden av vognen. Derimot gjør den det med sitt unike design - som er like gjennomført utvendig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden