Caravanmessen 2018

Den 13.-16. september arrangeres årets Caravanmesse, tradisjonen tro i Lillestrøm. De mer enn 30 000 kvadratmeterne er fullstappet med utstillere med bobiler, campingvogner og ikke minst tilbehør.

– Nå har vi én stand på 4x4 meter ledig, og to interesserte. Så vi kan trygt si at vi er fulltegnet, forklarer messeansvarlig, Konrad Sel. Han
er fornøyd med nyheten om Oktoberfest: – Vi trenger sosiale tilbud, og et slikt arrangement er et positivt bidrag, sier han til Din Fritid.

Det jobbes med å skaffe plass til overnatting i Lillestrøm, men foreløpig har arrangøren ikke lykkes. Derimot blir det messecamp 12. - 16. september ved Vikingskipeti Hamar, med busstransport til Norges Varemesse. Arrangør er NBCC avd. Hamar og omegn. Bussturen tar 75 minutter hver vei. Her blir det messedans til levende musikk fredag kveld for campens deltakere.

– Caravanmessen er landets største utstillingsvindu for årets nyheter. Kom og se på en helt unik samling av spennende produkter, oppfordrer Konrad Sel. Han vil fremheve Oslo som et spennende utgangspunkt for å besøke messen: Her finnes både utallige overnattingsmuligheter og mye spennende som skjer kveldstid. Men husk å sette av to dager til messa, for så mye tid bør du ha om du skal rekke over det hele, mener «messegeneral» Konrad Sel.

Emneord: 

På forsiden