: Campere i trafikken | Din Fritid

Campere i trafikken

Hva er det som irriterer oss aller mest i trafikken? Det har organisasjonen AA forsket litt på.


Det er høflig å hilse på andre i bobil og med campingvogn i trafikken. Foto: Claes Tommy Hærland

AA er Englands svar på NAF og har ca 15 millioner medlemmer - og et utvalg av disse medlemmene har nå deltatt i en stor undersøkelse. Og det er ikke bobiler og campingvogner som er øverst på verstinglista! Der er nemlig «råneren» som regnes som mest uhøflig i trafikken. Camperen kom riktig nok med på lista, men som sistemann er han fortsatt like blid.

Her er listen over det mest irriterende i trafikken:

1. Rånere 2. Sjåfører som ikke takker 3. Sjåfører som viser seg fram 4. Høy musikk og åpne vinduer 5. Varebilsjåfører 6. Søndagskjørere 7. Mødre på skolerunden 8. Taxisjåfører 9. Utenlandske lastebilsjåfører 10. Biler med campingvogn

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden