: Isabella 2003: Shadow Solseil til det hele | Din Fritid

Isabella 2003: Shadow Solseil til det hele

Ved første øyekast ligner Shadow-solseilet fra den danske forteltfabrikken Isabella et helt alminnelig solseil. Men Shadow har så mange bruksmuligheter, at betegnelsen universal neppe er dekkende.

Ut over den normale plasseringen, foran en campingvogn, så er Shadow konstruert på en slik måte, at den f.eks. veldig enkelt kan monteres på gavlen til et alminnelig Isabella-fortelt, og dermed gi en ekstra skyggefull plass på en solrik dag.

Mer uvanlig er det, at Shadow også kan monteres på de fleste MPV-biler, varevogner og stasjonsvogner. Slik at man på turen har mulighet for litt skygge eller ly for en lett regnskur, dersom det skulle være behov for det.

Dessuten kan Shadow brukes på terrassen, som en slags markise. Det krever bare at man monterer en campingvognsskinne på husets side og et par kroger til å
feste bardunene i. Så har man en markise til en meget overkommelig pris.

Endelig er Shadow konstruert slik at det også kan brukes som levegg. Det skjer ved at man snur det, og ettermonterer et par ekstra stropper.

Det multianvendelige solseilet er veldig enkelt å montere. Den bakerste kanten trekkes bare gjennom en vanlig teltskinne, det være seg på campingvognen, forteltet, bilen eller på huset. Foran er det en støttestang i hvert hjørne. Tre barduner - i sidene og midt foran ­ sørger for at Shadow alltid står pent oppspent.

Shadow er 2 meter dypt, og fåes i fire bredder, nemlig 2,4 m, 3 m, 3,6 m og 4 m.

Les mer her

www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden