Reise

Reise
Miljø og avgifter i utlandet

Miljøsoner i Europa

Normalt oppsøker man ikke bysentrum med en bobil eller campingvogn. Dersom du tilhører denne gruppen, kan du bare bla videre og bekymringsløst reise Europa rundt.
Reise
Bynære reisemål: Kristiansund

Norges klippfiskby

Kristiansund har lange tradisjoner for bacalao og klippfiskrett er som serveres på restauranter og de fleste kafeer i byen.

Reise
Bynære opplevelser i Ålesund

Spektakulære Ålesund

Byen er liten og intim, og er et populært mål for bobilfolket, men det er trangt om plassen i høysesongen.

Reise
Reise: Norge og Femunden

Der veien slutter

Femunden møter deg med et åpent landskap. Femundsjøen bidrar selvfølgelig til det. Men skogen er glissen og sikten er god sammenliknet med skogen sør på Østlandet. Mange fjelltopper rager over tregrensen. Dette landskapet er det mange som forelsker seg i

Reise

Slik reiser nordmenn på ferie i år

Hver fjerde nordmann har i løpet av det siste året vært på tre reiser eller mer til land utenfor Skandinavia.

Reise

Festival lokker med bobilcamp

Kalvåg Kystfestival melder om bobil-boom til årets festival, som finner sted i idylliske Kalvåg på Nord-Vestlandet helgen 3. til 5. august. Arrangøren lover at det er plass til alle som vil ta turen.

Reise
Bynær bobilparkering i Risør

Den hvite by ved Skagerak

Risør har en av Nordens best bevarte trehusbebyggelser. Byen markedsfører seg som Den hvite by ved Skagerrak, fordi trehusene i Risør sentrum er like gjennomført hvite som de er av treverk.

Reise

Berlin i sommer?

Du har valgets kval mellom alle de flotte steder du kan oppleve i Berlin sommerstid. 21 forslag har fått plass på en liste fra Visit Berlin. Det tyske turistkontoret vil gjerne inspirere deg til å nyte sommeren i Tysklands hovedstad.

Reise
Reise: Unngå bot i utlandet

Destinasjon utlandet

Når dette leses er det mange som allerede har blikket rettet sørover og forventningsfullt venter på sommerens store ferietur. Men med nye, spennende og ukjente land dukker også nye regler opp. 

Reise
Vinnere av nordlyssafari 2016

Jakta på nordlyset

I flere år har vi hatt gleden av å arrangere en konkurranse hvor premien er en tur til Tromsø for å oppleve nordlyset fra en bobil. I vinter var forhandleren iCaravan, nordlysguide Geir Lia Hammer og hundesledefirmaet Arctic Adventure Tours på plass for å tilby unike opplevelser til vinnerne: Familien Stølen/Tjong. Her er deres reisebrev:

Reise
Med bobil i Japan

Drømmereisemål

Japan er med sin fantastiske natur og særegne kultur, et eksotisk reisemål som bare må oppleves. I tillegg er det et av verdens tryggeste land å reise i. Her får du ti gode grunner for å starte planleggingen av drømmereisen til “The Land of the rising sun”.

Reise
Høstnorge

Helt på bærtur

Noen ganger er det bare fint at målet med turen endrer seg underveis.

Reise
Med bobil i Japan

Eventyrlig bobilferie i Japan

Japan er et land med mange gjemte skatter som bare venter på å bli oppdaget. Og så fort man reiser utenfor de store byene, er bobil den beste måten å reise rundt på.

Reise
Bynær overnatting og opplevelser i Flekkefjord

Den bobilvennlige byen

Flekkefjord kommune gleder seg over 4500 overnattingsdøgn på bobilparkeringen i sentrum i år.

Reise
Reise: Sommerferie i Sverige

Seks strandcampinger

Du trenger ikke være rik for å bo rett på stranda i sommerferien. I Sverige finner du flere campinganlegg med førsteklasses plassering – kun få meter fra finkornet sand og skvulpende bølger!

Reise
Lofoten: Gårdsysteri

En smak av naturen

Saupstad Gård finner du på yttersiden av Vestvågøy, på vei mot Unstad. Gården ligger sørvendt i en frodig dal hvor de grønne fjellene er et ypperlig beiteområde for geitene som gir melk til de lokalproduserte ostene.

 

Sider