: Shadow 2004: Campingsolsejlet til alt | Din Fritid

Shadow 2004: Campingsolsejlet til alt

Normalt produserer den danske forteltfabrikken Isabella i Vejle bare solseil til campingvogner. Men mange dansker har funnet ut, at det nye multisolseilet Shadow med stor suksess også kan brukes i mange andre sammenhenger, der det er behov for skygge eller for den saks skyld som ly, når kveldsdugget legger seg.

Et par ekstra stenger og en klikkprofil i takbagasjefestet, så kan Shadow solseil monteres på få minutter.

Shadow var opprinnelig tenkt som en hurtig og hendig solmarkise til campingvognen, men den kan like gjerne plasseres på bilens tak og gi skygge under lunsjen i det grønne. Det har også vist seg, at det samme solseilet er en god løsning, dersom det dreier seg om en enkel og økonomisk overkommelig skyggemulighet på terrassen.

Dersom man ønsker å bruke Shadow andre steder enn i forbindelse med campingvognen, skal man bare anskaffe seg litt ekstrautstyr i form av et par stenger og et spesielt klikkbeslag. Så er anvendelsesmulighetene bare et spørsmål om fantasi.

-Faktisk skulle det ikke forundre meg, om vi en dag ser et Shadow solseil på en seilbåt. F.eks. montert som tildekning ut fra styrehuset, sier salgssjef Tommy Boisen fra Isabella.

Shadow solseil fås i fire bredder. Nemlig 240 cm, 300 cm, 360 cm og 400 cm. Alle har en dybde på 200 cm. De to minste leveres med to støttestenger og de to største med tre støttestenger. Teltduken i solseilet er laget i en sterk polyester kvalitet. Grunnfargen er grå med en blå frontkant og en oransje stormoppspenningstrekant i midten.

En av fordelene ved Shadow er også den veldig lave vekten. Solseilet veier i den minste utgaven bare 3,5 kg, noe som ikke minst skyldes at stengene er de superlette IXL glassfiberstenger. Prisene starter på 898 kroner for den minste modellen og 1298 kroner for den største modellen. I tillegg kommer så eventuelt ekstrautstyr i form av stenger og klikkprofiler.

Les mer her

www.isabelle.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden