: Elnagh 2005: Ny modellserie og flere modeller | Din Fritid

Elnagh 2005: Ny modellserie og flere modeller

En helt ny modellserie, og noen nye modeller i de gamle seriene, er Elnaghs viktigste nyheter foran modellåret 2005. Med en posisjonering mellom Marlin/Slim- och Joxy-serien, havner Elnaghs nye Super D-serie i den øvre mellomklassen.

En mykt avrundet sovealkove med spesialdesignet gavlvindu som følger alkovens form samt gråmetalliclakkerte sideskjørt og støtfangere – det er de yttre kjennetegnene på den nye modellserien.

Innvendig er det elegante og velutstyrte kjøkkenet det første man legger merke til. Her finnes blant annet kokeapparat med fire bluss med stekeovn og grill og et kjøleskap på hele 145 liter med separat fryseboks.

Innredningen holder svært høy klasse, og tekstilene er elegante. Elegant er også oppbevaringsrommet – for sengelektyre, briller og annet man vil ha lett tilgjengelig – oppe i sovealkoven. Og alkovesengens mål – 147x205 centimeter – gjør at man ikke behøver å ha det trangt.

Separat dusjkabin finnes i alle modeller, og i de fleste er denne helt adskilt fra toalett/vaskeservant. Ansvarlig for varmen er en Webasto AirTop 3500 – en type av varmepanne som nå begynner å bli stadig vanligere i bobiler produsert i sydligere land.

Fem forskjellige modeller – samtlige alkovebiler – inngår i serien, med totallengde fra 6,3 til 7,1 meter og fra 5 til 7 sengeplasser. Samtlige er bygd på Fiat Ducato Maxi-chassi.
Blant de øvrige Elnagh-nyhetene merker man seg en ny modell i den enkleste Clipper-serien – Clipper 15, en liten alkovebil bygd på Fiat Ducatos plattformchassis – samt halvintegrerte Slim 1 med en totallengde på under 6 meter. I Marlin-serien finner man videre en oppfellbar alkovesengsbunn, for å gi et luftigere førerhus, og tekstilene er maritimt inspirert.

Les mer om Elnagh her

www.kabas.no
www.elnagh.it

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden