: Adria Action 2005: Svanen ble til en andunge | Din Fritid

Adria Action 2005: Svanen ble til en andunge

Flott eller bare et sjarmtroll? Adria har laget en liten retro, egoistvogn på knappe 3,5 meter. Den er gitt navnet Action, og kanskje er den forut, for sin egen framtid

Meningene om den nye campingvognen fra Adria på 3.41 meter, vil sikkert være mange. Action, som den er blitt døpt, blir den største i sin klasse og blottet for sjarm, er den utvilsomt ikke. Det var heller ikke den nokså berømte Citroën 2 CV, og tanken på en sammenligning med den epoken som skapte Austin Mini er heller ikke fjern. Action er en liten hendig sak. For til tross for at den bare er rundt tre og en halv meter, er den komplett utstyrt med et “storkjøkken”, toalett, bad og Tv - muligheter. I tillegg kommer, at vognen kan trekkes av stort sett alle biler. Den veier bare 700 kg.

Adria har satt seg som mål å lage en svane blant campingvogner til en målgruppe, som er i aldersgruppen 50+. Men, i virkeligheten har Adria også skapt en vogn, som selektivt henvender seg til en veldig bred målgruppe: Tannlegen, som elsker å spille golf, men som mangler et sted å bo i nærheten av de mange utfordrende banene. Eller jegeren, fiskeren eller uansett hvilken hobby man har. I mange sammenheng er størrelsen på campingvognen avgjørende. For den skal først og fremst være hendig. Derfor ble svanen til en andunge. Stor i ydelse - liten i omfang.

Action henvender seg til alle, som elsker naturen og som skal ha et godt sted å bo – uten at innelivet skal få overtaket. Vognen skal gi mye valuta for pengene. Bare toalettrommet med dusjfasiliteter, vil sikkert tiltale en kjøpedyktig målgruppe. Action har bare plass til to personer – respektive tre – et barn eller barnebarn. Og den er altså ikke noen familievogn – heller ikke familiens begynnervogn. Til det er den altfor spesiell. Til gjengjeld tilfredsstiller den alle de krav, som “egoistparet” etterlyser – alle servicefasiliteter, gode kjøreegenskaper og masser av lagringsplass; plass til sykler, fiskeredskap, golfutstyr, Webergrill, havemøbler, fortelt etc. Det er plass til alt – på en gang.

Adria Action er et eksempel på, hvor langt den Slovenske fabrikken har kommet i sin tankegang hva angår design: Framtidsrettet og i seriøs dialog med forbrukerne. For Adria-fabrikken har en viss teft for å levere nye, trendskapende campingvogner til rett tid – så og si. Noen ganger, som med Action, kjører Adria forbi sin egen fremtid.

Les mer her

www.adria.nu

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden