: Bergens største campingplass | Din Fritid

Bergens største campingplass

Lone Camping er Bergens største campingplass. Vakker beliggenhet 25 min. kjøretur fra Bergen. Åpent hele året

Beliggenhet:
Lone Camping ligger like ved riksvei 580, 19 km. fra Bergen sentrum. Med et areal på 50 mål og bortimot 300 teltplasser er den Bergens største campingplass. Den idylliske beliggenheten ved Haukelandvannet, med Liafjellet 650 m.o.h. som bakgrunn, gjør den velegnet for dem som ønsker fred og ro i et landlig miljø, men som på kort tid vil nå attraksjoner, butikker og kulturliv i Bergen.

Fasiliteter:
Campingplassen har et motellbygg med 12 leiligheter og 18 hytter, deriblant en eksklusiv tømmerhytte. Sanitæranlegget er moderne, og plassen har elektrisk tilkobling for 120 campingvogner. Motellet er beregnet på selvhusholdning. Motellet har 12 leiligheter, 2 stk. på 33 kv.m. med 6 sengeplasser og 10 stk. på 22 kv.m. med 4 sengeplasser. Leilighetene er smakfullt innredet og har toalett, dusj, kjøleskap, kjøkkenutstyr og farge-TV. Lintøy medbringes, men kan også leies.

Café, kiosk eller restaurant:
Like ved riksveien og campingplassen ligger Shell bensinstasjon, med butikk som har stort utvalg i dagligvarer, aviser, blader og andre artikler. Åpen 06-23, lørdag og søndag 08-23. I kroen i samme bygg kan man få lettere retter og full middagsservering.

Mer info:
Pluscamp Lone
5268 Haukeland
Telefon: 55392960
E-mail: lone@pluscamp.no
http://lonecamping.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden