: Fendt 2006: Gjenintroduksjon av bobiler | Din Fritid

Fendt 2006: Gjenintroduksjon av bobiler

Den tyske caravanprodusenten Fendt GmbH og den italienske produsenten Giottiline har underskrevet en avtale om produksjon av nye Fendt bobiler.

Etter i flere år bare å ha konsentrert seg om produksjon av campingvogner presenterer Fendt Caravan GmbH til høstens utstillingen i Düsseldorf igjen en Fendt bobil

Konseptideen forener tysk presisjon og italiensk lettvekt i et felles prosjekt. Etter intensiv research har det lykkes den tyske caravanprodusenten Fendt Caravan, som over hele Europa har sin posisjon i det øvre markedssegmentet, å finne en partner i Italia, som lever opp til kvalitetskravene.

Spennende resultat

”Vi vil bare samarbeide med en innovativ virksomhet” erklærer Fendts administrerende direktør Klaus Förtsch.

”Sammen med Giottiline starter vi produksjonen midt i Toscana. Kombinasjonen av de lokale medarbeidernes erfaringer samt kravene til de tyske utviklingsfolk og ingeniører, lover et resultat som bransjen med spenning kan se fram til.”

Fendt verdens største produsent

Fendt Caravan GmbH med hovedkontor i Mertingen, Bayern, produserte med sine 570 medarbeidere siste år over 9000 campingvogner. Sammen med Ing. Harald Striewski, Hobbys grunnlegger, i Fockbek, Schleswig-Holstein, er Fendt verdens største og mest suksessrike produsent innen campingbransjen.

Les mer her: www.lara.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden