: Bolon 2008: Campingteppe tilpasset bobilens markise | Din Fritid

Bolon 2008: Campingteppe tilpasset bobilens markise

Den svenske vinylteppeprodusenten Bolon presenterer nå sitt aller første bobilteppe.

Det er utviklet først og fremst med bobileieren i tankene og passer bra under bobilens markise, men det har også flere bruksområder. Siden det er enkelt å ta med seg, lett å holde rent, miljøvennlig, behagelig å gå på og veldig slitesterkt, tror Bolon at vi i framtiden får se teppet i mange ulike sammenhenger.
En viktig egenskap for tepper som brukes flittig er at de tåler å brettes og brukes gang på gang, samt at de passer både på mykt og hardt underlag. Av stor vekt er også at de er lette å holde rene. Bolon har tenkt på dette og utviklet et markiseteppe som slipper gjennom sand og andre småpartikler. Teppet ristes eller børstes enkelt av slik at overflaten holdes fri for smuss.

Dessuten tørker det raskt takket være den ventilerende vevstrukturen. Dette forenkler rengjøringen og vedlikeholdet, og er også praktisk ved regnvær. På solfylte dager er teppets UV-beskyttelse av betydning, siden det betyr at fargene bevares godt.


Ta med et teppe på ferien

Ifølge en undersøkelse øker interessen for campinglivet sterkt og er igjen en av våre mest populære feriefornøyelser. Det er noe Bolon har merket.

- Vi har utviklet markiseteppet Halland for å møte den store etterspørselen først og fremst fra bobileiere, en gruppe som har vokst kraftig de siste årene. Det nye teppet skiller seg noe fra våre øvrige campingtepper, for det første gjennom en tilpasset vevstruktur som lettere slipper gjennom smuss. Teppet kan legges rett på bakken og spennes opp med klemmer og teltpinner. Alt tilbehør følger med, også en veske som fungerer perfekt som oppbevaring. Halland er spesielt beregnet på bobiler, men egner seg like godt til for eksempel balkongen, terrassen, pikniken og stranden tipser Tobias Hendén, Bolons salgssjef for campingsegmentet.


For campere som tenker på miljøet

Bolon arbeider aktivt og langsiktig med miljøvennlig produksjon og i alt overveiende består teppene av råmaterialer som anses å være fornybare. Til forskjell fra produkter fra en del andre aktører på vinylmarkedet inneholder Bolons matter ingen tungmetaller. Mange av konsumentene som velger Bolon verner om naturen og gjør derfor bevisst et miljøvennlig valg.

- Vi tror på langsiktig strategi både når det gjelder våre tepper og miljøet. Det er en trygghet for våre konsumenter og en forsikring om at vi ikke sløser unødvendig med naturressursene. Miljøaspektet er en viktig del i hele vår tankemåte og vår organisasjon, sier Tobias.

Les mer her: www.bolon.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden