: Camp-let 2008: Flotte priser vunnet i England | Din Fritid

Camp-let 2008: Flotte priser vunnet i England

Camp-let stakk av med 1., 2. og 3. plassen da dommerne fra The Caravan Club delte ut premier på den store campingmessen i Birmingham.

Camp-let stakk av med 1., 2. og 3. plassen da dommerne fra The Caravan Club delte ut premier på den store campingmessen i Birmingham.

Camp-let stakk av med 1., 2. og 3. plassen da dommerne fra The Caravan Club delte ut premier på den store messen i Birmingham. Det er bare tre år siden Camp-let ble gjenintrodusert på det britiske markedet, etter en pause på 16 år. Import og eneforhandler på De britiske øyer er overlatt til Dominic Ryder, som driver forretningen Camperlands i Manchester. Første året etter gjensynet med det engelske teltvognfolket, meldte Camp-let på modellen Concorde til The Caravan Clubs konkurranse, Leightweight Leisure Trailer Awards, som ble avholdt i forbindelse med utstillingen i The National Exhibition Centre i Birmingham. Et dommerpanel bestående av tre personer gikk grundig gjennom alle de påmelde vognene med henblikk på design, kvalitet og funksjonalitet, og Concorden erobret førsteplassen. I fjor meldte man på både modellene Concorde og Savanne. En gasstøtdemper, som hjelper til med å åpne lokket og et lengre drag som gir en roligere kjøring, var et par av de nye finessene som sikret danskene både første- og annenplass, til henholdsvis Concorde og Savanne.

Til årets konkurranse meldte den engelske importøren på Apollo Lux, Savanne og nok en gang modellen Concorde. Det resulterte i en 1. plass til Savanne-modellen for de nye fargene i beige og cognac, en 2. plass til Concorde samt en 3. plass til Apollo Lux, som i år ruller ut på de europeiske veiene med et oppgradert kjøkken. Samtlige tre modeller er fra i år også utstyrt med en ny type kaldskummadrass samt 13 tommers hjul.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden