: Betalingsstopp – Knaus-Tabbert Gruppen | Din Fritid

Betalingsstopp – Knaus-Tabbert Gruppen

Knaus-Tabbert Group innleverte den 9. oktober 2008 anmodning om betalingsstans til skifteretten i Passau i Tyskland.

Sviktende avsetning gjennom 2008 på de europeiske markedene førte til at likviditeten ble veldig stram, og etter flere ukers forhandlinger med de involverte bankene, som ikke ga det ønskede resultat, har gruppens ledelse tatt dette skritt for å få tid til en omstrukturering.

Den pågående verdensomspennende finansielle krisen har nok heller ikke vært gunstig for en avtale med bankene.

En slik situasjon er selvsagt ubehagelig, men som ledelsen av gruppen uttrykker det gir den også mulighet for en påfølgende positiv utvikling, da en sanering av gruppen i betalingsstopp-perioden vil kunne danne grobunn for et godt og sunnere utgangspunkt for en ny investor.

Det er investorer, både finansielle og bransjerelaterte, som er interessert i gruppen, og forventningene er at forhandlinger med disse nå starter opp.

Skifteretten i Passau har utsett den svært anerkjente saneringseksperten, Dr. Michael Jaffé til å ivareta kontrollen og ledelsen av gruppen i saneringsperioden.

Lokale forhandlere og importører vil i denne vanskelige perioden gjøre sitt ytterste for at kundene skal merke så lite som mulig til den pågående situasjonen.

Knaus-Tabbert Group omfatter merkene Knaus, Tabbert, Wilk, Eifelland og Weinsberg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden