: Tabbert 2009: Nye Paganini | Din Fritid

Tabbert 2009: Nye Paganini

Tabbert kaster seg på trenden mot nye fargekonsepter med nye Paganini, lakkert i sølv og svart. Også interiøret er nytt med snekkerarbeider i mahogni samt ny planløsning med enkeltsenger som enkelt kan gjøres om til dobbeltseng foran i vognen.

Tabberts verstingvogn Paganini utvider begrepet caravan

Kjøkkenet i Paganini er nytt med gassfjærer i samtlige skapdører, uttrekkbart skap, innkledd kjøleskapsdør samt tre nedsenkede gassbluss. Vognen som ble vist på messen på Lillestrøm hadde alt av ekstrautstyr og kostet en drøy halv million, og hadde blant annet aircondition plassert oppe ved taket samt surroundanlegg.

- Pagani er framtidens campingvogn, et helt nytt konsept som utvider begrepet caravan og ifølge produsenten synes mange at den er utrolig smekker.

Modellserien Puccini har gjennomgått en ansiktsløfting samt fått en ny planløsning med romslig baderom som går over vognens fulle bredde.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden