: LMC - Musikken spiller opp i et splitter nytt modellprogram | Din Fritid

LMC - Musikken spiller opp i et splitter nytt modellprogram

LMC har valgt å skifte ut på alle hyller – bortset fra én. Sist år lanserte man nemlig en ekte nyskapning på markedet, den lavtgående glideren Innovan. Den har man selvfølgelig beholdt på programmet for 2009, men tilpasset den til den siste tekniske utviklingen.

Ingenting er som det pleier i LMC’s 2009-modellprogram, der også kjøkkenet er nydesignet

Se 2009 modellene hos caravanforhandlerne

Høsten og vinteren er perioden, da caravanforhandlerne fyller sine utstillingshaller med neste års flunkende nye modeller. Hos LMC forhandlerne er det spesielt store forventninger til årets sesong. Modellprogrammet for 2009 presenterer nemlig nyheter på alle fronter – og det er snakk om nyheter der musikken spiller og et innovativt design med utpreget kvinnelig preg.

Det er et brett program LMC har utviklet med over 40 forskjellige planløsninger fordelt på fem helt nye modellserier, der hver enkelt er gitt navn hentet fra musikkens verden.

- Generelt kan man si, at det er en lang rekke nyheter, når det gjelder planløsningene på alle vognene. Det er tydelig, at designerne har hørt på damenes behov under campingturene, sier Tommy Rasmussen fra LMC og nevner blant mange andre nyheter de nykonstruerte vinterrygglenene, som holder skummet litt ut fra veggen samt et smart klikksystem, som letter rengjøringen av sittegruppene.

Gjennomgående har kjøkkenene fått flere skuffer, og man har laget et smart sentralt låsesystem, som holder dem på plass under kjøring. Overalt vil man i de nye modellene finne nye trefarger og stoffer, samtidig som alle modellene er utstyrt med nyutviklede panelgardiner, der loddrette paneler glir inn over hverandre. Som noe helt nytt leveres modellene med gassalarm og elektrisk tenning av gassbluss som standard.

Utvendig har alle vognene fått et nytt, friskt og mer ungdommelig design, og som en detalj kan nevnes de nyutviklede gasskassene, som er montert uten skruer, noe som gir en lang holdbarhet.

- LMC har altså valgt å bytte ut på alle hyller – bortsett fra én. Sist år lanserte man nemlig en ekte nyskapning på markedet, den lavtgående glideren Innovan. Den har man selvfølgelig beholdt i programmet for 2009, men tilpasset den til den siste tekniske utviklingen, sier Tommy Rasmussen.

Viola

Modellprogrammet begynner med de to lettvektsmodellene i serien Viola, der den minste bare veier 720 kilo og den litt større køyemodellen veier 860 kilo. Det er altså snakk om vogner, som kan trekkes av veldig små biler, og de følger dermed tidens trend, der miljøet får stadig større plass i folks bevissthet.

Cello, Musica, Concerto og Maestro

Serien Cello byr på hele 11 modeller, hvorav seks er køyemodeller. Serien avløser de tidligere så populære Casa Familia modellene og har fått et mer moderne og ungdommelig design uten at prisene er steget.

I mellomklassen er det serien Musica, som skal avløse Favorit og Münsterland.
LMC Dominant blir til 2009 avløst av Concerto med syv modeller i ”landhausstil”, mens Ambassador og Exquisit avløses av – selvfølgelig - Maestro og ni flotte toppmodeller.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden