: TopCamp Kattegat Strand Camping: Luksushytter med utsikt over Kattegat | Din Fritid

TopCamp Kattegat Strand Camping: Luksushytter med utsikt over Kattegat

Campingferie kan godt være noe annet enn campingvogn og telt. Har dere kanskje prøvd en campingferie i en campinghytte? Hvis ikke, så skulle dere prøve det…

TopCamp Kattegat Strand Camping har de deiligste luksus campinghytter med plass til seks personer. Campinghyttene ligger i tre små klynger og alle med utsikt mot Kattegat. Hver lille klynge, som består av syv hus, har sin egen farge og ligger i en sirkel med en lekeplass for de aller minste i midten. Leietagerne av campinghyttene har adgang til samtlige fasiliteter på plassen, akkurat som når man bor i egen campingvogn eller telt.


Campinghyttens innredning

Campinghyttene på Kattegat Strand Camping er riktig smakfullt innredet. Fargen fra huset går igjen i innredningen og gardinene, så man føler gjenkjennelighet, så snart man går inn i huset. Når man kommer inn i huset, kommer man rett inn i spisestuen. Inngangspartiet og vinduspartiet på den motsatte siden er bygget av glass som kan åpnes helt om sommeren, slik at man får en slags overbygget terrasse. Gulvet er belagt med fliser så det er veldig rengjøringsvennlig. Spisestuen er innredet med et hvitt elipseformet bord med 6 stoler og på veggene på begge sider er det små knagger med plass til yttertøy. Det høres kanskje ikke så smart ut at det er plass for yttertøyet i spisestuen, men da skal man tenke på, at hytter på danske campingplasser bare får lov å være på 25 m2, så det er viktig å utnytte plassen så optimalt som mulig og dette synes jeg er kjennetegnet for campinghyttene på Kattegat Strand Camping.


Kjøkken

Når man går til høyre i spisestuen kommer man direkte inn i kjøkkenet og stuen. Kjøkkenet har alt som trengs og på en lengde på bare 2,5 m. Kjøkkenveggen har både et ganske stort kjøleskap med 3 hyller og en liten fryseboks og en super komfyr samt en integrert oppvaskmaskin, som har plass til oppvasken etter et måltid for hele familien. Kjøkkenet er dessuten fullt utstyrt med servise til 6 personer samt skapplass til å oppbevare de innkjøpte kolonialvarene, så det ikke er nødt til å stå på kjøkkenbordet eller i en kasse eller bærepose. På den andre siden av kjøkkenveggen er stuen med en liten lenestol, sofabord og en treseters sofa. På veggene henger også en liten flatskjerm med dvd-spiller.


Soveavdeling - med plass til seks personer

Soveavdelingen til alle seks personer finnes til venstre for spisestuen. Soveværelset består av en dobbeltseng, nattbord, og et smalt skap med plass til tøy. Dessuten finnes det en hylle på tvers av rommet med plass til oppbevaring av kofferter. Vinduet i soveværelset vender mot øst og Kattegat, så man kan ikke annet enn å nyte den deilige utsikten. Værelset med køyesenger der hver seng er utstyrt med et lite vindu inneholder i tillegg til køyesenger, et smalt klesskap og stige til hemsen. Hemsen består av 2 madrasser og det er dessuten vindu og full ståhøyde på hemsen, noe som gjør det mulig også for voksne å oppholde seg der.


Skapplass

Skapplassen i campinghytten er ikke så voldsom, men grei nok dersom dere bare er fire personer. Problemet er imidlertid ikke større enn at du her kan benytte de supergode vaskeforholdene som finnes på Kattegat Strand Camping. Så det er heller ingen grunn til å fylle bilen med tøy, så du både kan klare en ukes ferie med syv dagers sol og sommer, samt syv dager med overskyet og regn.


Badeværelse med gulvvarme

Selv om badeværelset ikke er så veldig stort har det både et dusjkabinett, et toalett og et skap med håndvask til å oppbevare toalettsaker i. Badeværelset har både vindu med mattet glass og gulvvarme, så det er gode muligheter for et ordentlig klima på badeværelset, noe som er deilig, når man er mange på liten plass.


Terrasser

På begge sider av campinghytten finnes det små terrasser. Hver hytte er utstyrt med deilige solide hagemøbler, to solsenger samt en grill.

Det er her på Kattegat Strand Camping snakk om en luksus campinghytte, der ordet luksus virkelig kommer til sin rett, når de beskriver sine hytter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden