: Hedebo Strand Camping: Flere fasiliteter for hele familien | Din Fritid

Hedebo Strand Camping: Flere fasiliteter for hele familien

På Hedebo Strand Camping har man allerede tatt de første spatakene på sitt nye mini-badeland. I tillegg har de anlagt et leketårn med spiralrutsjebaner samt oppgradert sitt trådløse nettverk.

Det nye utendørs vannlandet kommer blant annet til å få plass til et barnebasseng, et større svømmebasseng samt en 22 meter lang ”surfhill”.

- Gjestene vil kunne bruke badelandet som en del av plassens faste tilbud av aktiviteter. Så inntektene på badelandet vil bli begrenset. Når vi likevel bygger det, er forklaringen, at man hele tiden skal produktutvikle og sikre, at plassen også i framtiden vil framstå som attraktiv for camperne. Samtidig hadde vi et gammelt svømmebasseng, som ikke lenger var brukbart. Det er nå nedlagt, sier Eric Christensen.

Badelandet vil bli bygget av smakfulle materialer som natur- og kampesteiner, granitt og lerketre, slik at det får et snev av eksklusivitet.


Fra super lekeplass til trådløst internett

I tillegg til badelandet har plassen anlagt et 12 meter høyt leketårn med 3 spiralrutsjebaner ved inngangen til campingplassen, som nok vil fange barnas oppmerksomhet. De nye innstallasjonene antas hovedsakelig å bli brukt av de mellom 3 og 14-år, men for resten av familien er det også gode nyheter: plassen har opgradert sitt trådløse nettverk.

- Dersom det ikke er trådløst nettverk, vil tenåringene ofte legge ned veto mot, at familien velger campingplassen. Men, mange voksne kan heller ikke leve uten sin bærbare datamaskin. Det forekommer at rundt 300-400 bærbare datamaskiner er logget på vårt trådløse nettverk på samme tid. Og vi har plass til rundt 600 enheter. Det sier litt om interessen, konstaterer Eric Christensen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden