: Philips USB Charger | Din Fritid

Philips USB Charger

Du kjenner sikkert problemet, alt for mange ladere til forskjellig elektronikk ligger og flyter i huset, og når du så har bruk for en til kameraet, mobiltelefonen eller mp3-spilleren din, har du ikke den riktige.

Philips forsøker å forenkle hverdagen så mye som mulig. Et godt eksempel på dette er universalladeren SCM7880.

Philips er dessuten også ganske sikker på, at du også har ladere, som du ikke har brukt på flere år, men som du ikke har kvittet deg med, da du ikke er helt sikker på hva de skal brukes til?

Hos Philips forsøker de å forenkle hverdagen så mye som mulig. Et godt eksempel på dette er universalladeren SCM7880 – med den kan du kvitte deg med de fleste av de laderne, du bruker i dag samt alle de, du har tatt vare på for sikkerhets skyld.

Med Philips universallader blir du aldri stående uten strøm

Alt etter hvilken bærbar enhet du skal lade, har Philips universallader opp til 15 timers strøm uten behov for en stikkontakt. Gjem derfor universalladeren i nærheten av din bærbare enhet, så går du aldri tom for strøm, uansett om du befinner deg på hytta, på skitur eller camping- og fotturen. Og når du er hjemme igjen, setter du bare universalladeren i en alminnelig stikkontakt. Så er den klar igjen på to timer.

Mange elektroniske enheder – én oplader

Mange elektroniske enheter– én lader
Til en Philips USB Charger følger det med stikkontakter til mobiltelefoner fra Nokia, Sony Ericsson, Motorola og Samsung samt mini-USB og alminnelig USB. Derfor kan hele familien bruke universalladeren nesten uansett, hva slags bærbar enhet de har.

Philips universalladere finnes også som en mindre mobillader samt en kraftigere Power Pack, som gir strøm i opp til 30 timer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden