: LMC 2010: Maestro, serien som slår an takten | Din Fritid

LMC 2010: Maestro, serien som slår an takten

Maestro fås til modellåret 2010 i 6 varianter, fra 510 cm til 665 cm i karosserilengde. Dette er toppmodellen fra LMC med et nivå som tiltaler den kvalitetsbevisste familie.

Maestro 510E

Denne modellen er den minste i Maestro serien, og den har en planløsning med enkle senger bak i vognen og rundsittegruppe forrest. I midten er det kjøkken og toalett, plassert rett ovenfor hverandre.

Maestro 520D

Her er det en dobbeltseng og toalett med separat håndvask forrest i vognen. I midten er det et veldisponert kjøkken og bakerst en romslig rundsittegruppe.

Maestro 560D

En vogn med badeværelse i full bredde bak i vognen, med separat dusjkabin.
Foran badeværelset er det en dobbeltseng og klesskap. Kjøkkenet er lokalisert foran i vognen, i umiddelbar tilknytning til en stor rundsittegruppe.

Maestro 570E

Her er det enkle senger bakerst, med et romslig lasterom under, dit det er tilgang utenfra. Det er trinn ned til toalettet, som ligger foran soveavdelingen. Kjøkkenet er plassert ovenfor døren, og forrest er det en romslig rundsittegruppe.

Maestro 655D

Dette er en vogn med overdådige plassforhold. Forrest er det en rundsittegruppe, og i midten er det en L-formet gruppe, slik at det er sitteplass til riktig mange gjester. Ovenfor L-gruppen er det et kjøkken, og bak i vognen er det dobbeltseng og toalett med separat håndvask.

Maestro 665D

Seriens største vogn, med frittstående dobbeltseng midt i vognen forrest og en kjempemessig rundsittegruppe bakerst. Midt i vognen er det kjøkken og toalett med stort dusjkabinett.

Kongeserien fra LMC

Maestro er LMC´s tilbud til den kresne kjøper. Man har virkelig gjort seg flid med detaljene, dette er vognen for den som verdsetter kvalitet og håndverksmessig perfeksjonisme.
Maestro serien har en lang utstyrsliste som standard, og vil tilfredsstille de fleste. Har man ytterligere ønsker og spørsmål, så står LMC forhandlerne til rådighet med råd og dåd.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden