: Outwell 2010:Smart Tunnal – telt oppslått på to sekunder | Din Fritid

Outwell 2010:Smart Tunnal – telt oppslått på to sekunder

Vil du bare ha et telt, som er kjemperaskt å slå opp, og som samtidig er robust og holdbart? Vil du raskt finne det rette teltet og komme videre med ferieplanleggingen?


Outwell har løsningen

Outwell har løsningen med sitt helt nye Smart Tunnal konsept - en kolleksjon med tunneltelt, som er enkle å slå opp, og som samtidig er utstyrt med de velkjente detaljene, som kjennetegner Outwells kvalitet og design. Outwells Smart Tunnal kolleksjon fås i tre iøynefallende og stilfulle modeller - Fusion 200 & 300 og Vision 200.

Disse mini-versjonene av store tunneltelt tilbyr en fantastisk stabilitet, er overraskende romslige samt er super enkle å slå opp og transportere. Fusion 300 og Fusion 200 for hhv. 3 og 2 personer er begge utstyrt med et stort inngangsparti med masser av plass til oppbevaring samt to store vinduer.

Samtidig yter OFG Systemet (Outwell Fixed Ground System) optimal beskyttelse mot elementene og holder småkryp ute. Vision 200 har to soveplasser i det behagelige og velventilerte innerteltet og fås i blått, lime eller rødt. Alle Smart Tunnal teltene kan pakkes i sine egne bærevesker, så de er enkle å transportere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden