: LMC 2010: Lett på kroken, snedig design og vakker harmoni | Din Fritid

LMC 2010: Lett på kroken, snedig design og vakker harmoni

Utstrakt komfort, fremragende vinteregenskaper, letthet og eleganse utviklet med kvinnelig funksjonalitet; egenskapene skal samles i harmoni som i et vakkert musikkstykke. Og det er akkurat hva tyske LMC vil oppnå med en av fabrikkens største modellserier noensinne, Musica.

Musica 490 E er en fulltreffer i LMC’s store og populære modellserie, Musica, med hele 11 forskjellige modeller

Lette helårsvogne med unikke indretninger

Musica-serien er bare en av de fire modellseriene i LMC’s kvartett med campingvogner med navn hentet fra musikkens verden. Og Musica må betegnes som partituret i LMC’s musikalske modellprogram 2010.
- Serien omfatter ikke mindre enn 11 modeller i størrelser fra den lille lette reisevognen på 5,3 meter til den store komfortable vognen på 7,5 meter med plass til hele åtte personer. Men, alle modellene er på hver sin måte unike i sine planløsninger, der arkitektene bak har lagt seg opp mot kvinners krav til funksjonalitet og ypperlig design. LMC’s forhandlere er svært tilfreds med den oppmerksomheten som Musica-serien har vakt hos et nyhetshungrig publikum.
- Interessen viser oss, at LMC’s satsing på å konstruere lette helårsvogner, som kan trekkes av de fleste personbiler, og der både funksjonalitet og design kommer opp på et høyere nivå, har vært en innertier”, sier en representant for forhandlerne og fortsetter:
- Med den sterkt økende interessen for helårscamping, hvor det å dra på vinterferie i campingvogn er blitt trendy, treffer LMC en stadig større målgruppe. Det er en av årsakene til, at LMC benytter vintersportsstjerner som skiskytterne, Andrea Henkel og Sven Fischer i sin markedsføring. Og selv om det nå er vår, bør alle, som overveier å kjøpe ny campingvogn, ta mulighetene for helårscamping med i betraktningen.

En av modellene i serien er blitt en fulltreffer: Musica 490 E byr på en planløsning, som treffer et bredt publikum. Den er lett å ha på kroken, uansett hvor turen går. Det moderne toalettet, og et funksjonelt og smart kjøkken, som bærer preg av, at det har vært kvinner involvert i designet, er noe som faller i smak hos et bredt publikum. 490 E kan utstyres med senger med justerbare hodeender. Sengene i den bakre delen er høyt plassert, så de gir plass til et svært stort lasterom med tilgang via de veldig store servicelukene på vognsiden. De to enkle sengene kan dessuten ved hjelp av et raffinert uttrekk og kaldskumsmadrasser gjøres om til en stor seng i en håndvending.

- Og så er listen med ekstrautstyr full av muligheter med sentralvarme, vannbåret gulvvarme, spillvannstank, klimaanlegg og ikke minst en luksuriøs sound-pakke, som virkelig kan få musikken til å spille i familiens mobile feriebolig, sier en representant for forhandlerne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden