: LAIKA hos Bobilsenteret Namsos | Din Fritid

LAIKA hos Bobilsenteret Namsos

Bobilsenteret Namsos AS møter sesongen med å utvide sortimentet til også å omfatte det italienske bobilmerket Laika.

Fra før av har bobilforhandleren i Namsos, som er fylkets største innen bobiler, stor suksess med salg av franske Pilote bobiler. Selger Ståle Grindberg sier till Trønder-Avisa at Laika er et fint supplement til Pilote. Mens Pilote bygges på chassis fra Mercedes og Fiat, bygges Laika på chassis fra Fiat og Iveco. Grindberg sier at en Laika bobil kan bli din til priser fra 590.000 til 1,3 millioner kroner. Det rimeligste alternativet er i realiteten en ombygd kassebil med sitte- og overnattingsplass til fire, mens de dyrere modellene mer ligner rullende hjem med god plass og all tenkelig luksus.

Grindberg sier at salget av bobiler er stabilt og lite påvirket av ettervirkningene av finanskrisen. Bobilsenteret selger bobiler over hele landet. De driver også EU-godkjent verksted med serviceavtale for Fiat. Selve bobilverkstedet har kunder fra hele landet. Grindberg sier at mange legger inn et besøk ved verkstedet mens de likevel er på tur gjennom landet. Karosseriskader og påfølgende utettheter er det mest vanlige. I dag leveres alle nye bobiler med karosseri i aluminium. Mens noen bruker bobilen bare om sommeren, påpeker Grindberg at det er stadig flere som investerer i helårsbiler med sentralvarme som like godt kan brukes i vinterferien som i sommerferien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden