: Camping Cheque: Digital campingferie med Silver Card | Din Fritid

Camping Cheque: Digital campingferie med Silver Card

I dag tar den store europeiske organisasjonen Camping Cheque, som tilbyr fast pris på overnatting på 600 europeiske campingplasser, enda et skritt på veien mot en digital campingferie.

- Med det nye betalingskortet Silver Card er det slutt med kontanter og gammeldagse papir kuponger, som både er tungvint og lette å miste. Silver Card betyr full fleksibilitet og sikkerhet. Det er som i bankverdenen, hvor gamle sjekker avløses av betalingskort, forteller Camilla Dvinge, fra det skandinaviske kontor for Camping Cheque i Danmark.

Det nye Silver Card er utviklet gjennom teknologien og erfaringene som organisasjonen nå i flere år har brukt til sitt Gold Card. Men Gold Card er både betalingskort, fordelskort og bonuskort i ett mens Silver Card er et rent betalingskort.


Europa Guide 2010

Sammen med Silver Card følger også ”Europa Guide” 2010, en guide som utførlig beskriver de knappe 600 campingplassene i 27 forkjellige land som er tilsluttet ordningen. En ordning som betyr at 2 personer overnatter for kun 15euro pr natt i egen campingvogn/bobil noe som varmer i en tid med finansuro og fokus på feriebudsjetter.

På samme måte som lavpris flyselskaper vinner nye markedsandeler har flere rabattordninger i campingbransjen sett dagens lys de siste årene. Bak det nye Silver Card står det ledende europeiske nettverk av kvalitetscampingplasser, Camping Cheque, som representerer ca 4 millioner overnattinger på de knappe 600 plassene i nettverket.

Men selv om prisen er lav, er kvaliteten fortsatt på topp. Camilla Dvinge forklarer: ” For Camping Cheque er det ikke et spørsmål om mengde, men om kvalitet. Vi kvalitetssikrer de tilknyttede plassene i nettverket og inviterer brukerne til å gi sine karakterer. Vi vurderer kriterier som mottagelse, service, renhold og fasiliteter”.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden