: Nytt konsept: Camping & Cruise - drømmeferien for hele familien | Din Fritid

Nytt konsept: Camping & Cruise - drømmeferien for hele familien

Tenk å starte ferien på en av Europas flotteste og best utstyrte campingplasser i nærheten av for eksempel Barcelona eller Venezia og så uken etter gå ombord på et luksuriøst cruiseskip, som bringer dere til de mest spennende destinasjonene i Middelhavet eller Adriaterhavet? Det må vel nærmest betegnes som et av de tilbudene som det er umulig å si nei til.

Det er nå mulig å kombinere camping og cruise som ferieform

”Camping & Cruise” åpnet dørene for bestillinger i uke 5, og har fått en flygende start, der bestillingstelefonene gløder.

Bak den nye ferieformen står reiseselskapene Eurocamp og MyCruise.dk. Det betyr, at det er full sikkerhet, kompetent service og stor erfaring med barnefamiliers behov innebygget i begge deler av konseptet. Du kan fritt sette sammen din Camping & Cruise-ferie ut fra selskapenes komplette tilbud av campingplasser og cruise. Om du vil starte med camping eller cruise er også helt opp til deg og din familie. For å illustrere mulighetene har Camping & Cruise imidlertid satt sammen noen attraktive og prisgunstige pakker, som bl.a. kan ses på www.campingogcruise.dk.

Det nye konseptet ”Camping & Cruise” er en perfekt match da barnefamiliene setter pris på begge ferieformene

Populære ferieformer for barnefamiliene

Luksuscamping har i mange år vært en stor hit hos skandinaver og er i nærmest konstant framgang, mens cruise først har tatt skikkelig fart de siste årene. Da begge ferieformene er spesielt velegnet for barnefamilier, ligger det helt klart et potensial i å kombinere elementene.

- Eurocamp og MyCruise.dk arbeider hver for seg kontinuerlig med å optimere feriekvaliteten og – opplevelsene for barnefamiliene, forteller Frank Heitmann, direktør i Eurocamp.
- Derfor falt det oss helt naturlig å gå sammen om å skape et nytt tilbud. Camping og cruise er en perfekt match for den moderne barnefamilien, som både ønsker å slappe av og nyte hverandres selskap og samtidig få en opplevelse.

Også hos MyCruise.dk er det store forventninger til det nye samarbeidet.
- Vi ser et stort potensial i det nye forretningskonseptet, som lenge har vært etterspurt av kundene våre, sier production manager Gabriella Blomroos fra MyCruise.dk. Med ”Camping & Cruise” får de det beste fra begge verdener samlet i en økonomisk fordelaktig løsning. Og vi kan da også allerede nå se på interessen, at vi har truffet blink.

Perfekt match

Eurocamp er kjent for å arrangere komfortable familieferier i fullt utstyrte luksustelt, hytter og villavogner på Europas absolutt beste campingplasser. Villavognene deres byr for eksempel på flere soveværelser, stue og kjøkken samt egen terrasse, der du kan nyte solen og den vakre naturen. Plassene byr på enorme bassengarealer og sportsfasiliteter samt restauranter og klubber/diskoteker for barn i alle aldre.

MyCruise.dk er et danskeid reisebyrå, som siden starten i 2008 har hatt fokus på formidling av de beste cruisene til alle verdensdeler. De erfarne cruisekonsulentene er spesialister på å sette sammen individuelle cruise, som kan bringe deg til dine favorittdestinasjoner over hele verden.

Begge selskapene er naturligvis tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden