: Østerrike: Masser av solskinnstimer i Kärnten | Din Fritid

Østerrike: Masser av solskinnstimer i Kärnten

Delstaten Kärnten står for over 40 prosent av campingovernattingene i Østerrike og er det området i landet som har flest solskinnstimer.

Kärnten er et familie- og campingland, som blant sine mange herligheter har over 200 sjøer med drikkevannskvalitet og en sommertemperatur på opp til 28 grader C.

I Østerrikes sydligste delstat ved grensen mot Italia og Slovenia, finner campere ikke bare vakre og komfortable plasser, men også en rekke aktivitetstilbud. I den siste testen, gjennomført av DCU, oppnådde Kärnten fremragende karakterer for sine naturskjønne campingplasser med høy komfort. Tilbudene omfatter alt fra sauna, dampbad og flotte svømmebassenger til velutstyrte supermarkeder, satellitt-tv, internett-tilkobling og skiftende underholdningstilbud til både store og små.

I tillegg kommer guidede turer, begynnerkurs i golf, underholdning, massasje, daglig fitness samt individuelt tilpassede tilbud som fluefiske, triatlonforberedelser og -konkurranser, guidede fotturer og omvisninger. De fleste campingplassene i Kärnten har egne restauranter med alt fra små retter til store, gedigne festmiddager.

På mange campingplasser i Kärnten finnes campingvogner til utleie, med alt hva moderne campere forventer av komfort. Her kan man således prøve ut campingkonseptet, før man eventuelt selv investerer i en campingvogn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden