: Outwell 2011: Kvalitetstelt som får solen til å skinne | Din Fritid

Outwell 2011: Kvalitetstelt som får solen til å skinne

Outwell® – det ledende merket innenfor familiecamping – har lansert et spennende sortiment av telt i nye varme farger, som garantert vil få solen til å skinne over alle verdens campingplasser i 2011.

Outwell Sun Kolleksjonens retro utseende bringer minnene frem

Den helt nye Sun Kolleksjonen består av tre stilfulle polyesterbomullstelt i den sommerlige fargen Topaz. Alle teltene i Sun Kolleksjonen leder tankene over på varmere himmelstrøk og gir en fantastisk stemning. Det retroinspirerte designet vil helt sikkert også få gjenoppfrisket familiens gamle ferieminner. Det lyse og varme temaet går igjen inne i teltene, som er designet, så man får mest mulig ut av det naturlige lyset. Med et utvalg av fronttilbygg og levegger samt et bredt utvalg av campingtilbehør, som kan mikses og matches etter ønske, kan man sette sitt helt egne personlige preg på innredningen.

Maui Reef og Hawaii Reef har begge soveplasser for opp til fem personer i en 2+3 sovekabin, mens Lanai Reef har plass til opp til tre personer og er den ideelle løsningen for mindre familier eller grupper. Frontveggen på Hawaii Reef kan åpnes helt opp, noe som sammen med inngangspartiet maksimerer plassen og gjør teltet utrolig allsidig. Inngangspartiet er ideelt til oppbevaring av sko og annet utstyr, når en aktiv dag er i ferd med å ta slutt.

Comfy stol fra Outwells Sun Kolleksjon

Striper med Topaz tema

De nye modellene er alle spekket med mange detaljer. Med overseil av Outtex® Airtech – et polyesterbomullsmateriale, som sikrer fantastisk klimakomfort – byr alle teltene på et behagelig oppholdsrom uansett vær. Når det er varmt utenfor, er der nemlig kjølig i teltet og omvendt. Alle teltene i Sun Kolleksjonen har avtagbar bunn, som gjør det enkelt å sette dem opp, og er dessuten utstyrt med Outwell Dry Zip System for å forhindre fukt i å trenge igjennom glidelåsene.

Med store vinduer, som gir riktig bra utsyn, og Outwell Extended Frame System (OEF), som maksimerer ståhøyden, er alle teltene i Sun Kolleksjonen designet til å være så lette og rommelige som mulig. Når det er behov for lys om natten er de innebygde lampeholdere og ledningsholdere ytterst praktiske. Det store utvalget av tilbehør, som matcher Sun Kolleksjonen kommer i striper i Topaz tema. Tilbehøret omfatter Warmy sovepose, Timeout madrass (enkel og dobbel), Cooly kjøleboks, Cooltime kjølebager (tre forskjellige størrelser) og Comfy stol.

Les mer her: www.outwell.com, www.maxfritid.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden