: Teltcamping: Sovepose med innebygget liggeunderlag | Din Fritid

Teltcamping: Sovepose med innebygget liggeunderlag

HD Camp er kjent for å produsere annerledes løsninger til teltcampere. Nyeste produkt er en sovepose med innebygget liggeunderlag.

Sovepose med innebygget liggeunde fra HD Camp

- Vi fikk ideen med lommen til liggeunderlaget, fordi vi ville ha en hendig, behagelig og annerledes løsning for å holde seg varm, som samtidig matchet våre løsninger på telt, som alle kan settes opp på få sekunder, forteller Henrik og Dan fra HD Camp.

Soveposen, som har en innebygget lomme til HD Camps selvoppblåsbare liggeunderlag, gjør at man ikke triller ned fra liggeunderlaget. Man kan enkelt snu seg i posen, uten at liggeunderlaget krøller seg sammen og kan samtidig være sikker på, at man kan finne igjen glidelåsen, da soveposen blir liggende, akkurat som da man gikk til ro.

Soveposen har stor fylde (som en dyne) og kan likevel komprimeres, så den tar minimalt med plass.

- Jeg har sovet i posen med underlaget flere ganger ute i løpet av vinteren uten å fryse, så vi gleder oss veldig til å presentere soveposen til alle teltcampere, fortsetter Dan Weinreich fra HD Camp.

Med den nye soveposen i HD Camps sortiment, kan teltcampere gå en varm natt i møte – også selv om temperaturen ute indikerer noe annet.

Les mer og finn forhandlere på www.hdcamp.dk/forhandlere-norsk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden