LMC 2012: Liberty Cruiser Spring T 663 - bobil til attraktiv pris | Din Fritid

LMC 2012: Liberty Cruiser Spring T 663 - bobil til attraktiv pris

Tyske LMC presenterte en nyhet på CMT-messa i Stuttgart for noen uker siden: Liberty Cruiser Spring T 663 er en helt ny bobil – ferdig akkurat i tid til den nye 2012-sesongen. LMC reklamerer med at her får du mye utstyr til en meget attraktiv pris. Dette er en halvintegrert bil i mellomklassen.

LMC har jobbet hardt for å gi sine biler et trivelig indre

Cruiser Spring T 663 er en videreutvikling av den allerede eksisterende modellen Cruister T 662

Cruiser Spring T 663 er en videreutvikling av den allerede eksisterende modellen Cruister T 662 som har blitt populær på hjemmebane i Tyskland. Stor sittegruppe og et stort L-formet kjøkken er noe av det som har gjort modellen attraktiv. Stor arbeidsflate gjør at kjøkkenet innbyr til mer kjøkkenarbeid for de som gjerne vil gjøre noe ekstra ut av måltidene. Det store kjøleskapet på 190 liter med AES (automatisk energivalg) gjør også at råvarene kan holdes kalde og friske mens du er på tur. Baderommet har separat dusj og er plassert nær dobbeltsenga som har LMCs egne kaldskum-madrasser og ligger lengst bak i bilen.

Under senga finnes det i Cruiser Spring T 663 godt med bagasjeplass. Et pluss er lyset i garasjen, som gjør at du slipper å famle i blinde når det er mørkt.

LMC har jobbet hardt for å gi sine biler et trivelig indre. Møblene har en ekstra lær-stoff-kombinasjon som kalles Alaska og som skal harmonere med de nye møblene i bilen. Lys spiller en viktig rolle for LMC i Cruiser Spring-modellene. Denne har et energisparende LED lyssystem samt et panorama soltak ”Skyroof”, slik at bilen er mer eller mindre oversvømmet med lys. Inngangsdøren har myggnett for å holde små, ubudne gjester på avstand når de blir for innpåtrengende.

LMCs Cruiser Spring T 663 er bygget på et Fiat-chassis

Bygget på Fiat-chassis

LMCs Cruiser Spring T 663 er bygget på et Fiat-chassis og motoren yter 130 hestekrefter. Det finnes automatisk klimaanlegg, cruise kontroll, ESP, airbag på begge sider foran, elektriske utvendige speil og en 90-liters dieseltank. Cruiser-modellene er også utstyrt med det eletroniske ALC-systemet fra Al-Ko. Karakteristisk for modellen er det edle treverksdekslet som pryder instrumentpanelet. Frontspoiler og radiatorgrill er lakkert i bilens farger for å understreke den moderne dekoren i det spesielle ”Spring-utseendet”.

Bilen er stødig på veien, og du kan få et fortelt fra Thule (3,75 x 2,75 m) som gir både skygge og beskytter mot lett regn. Batteriet er lekkasjefritt og støtter den innebygde teknologien. En utvendig temperatursensor og en fjernkontroll for markisen gir den spesielle Cruiser-modellen mer komfort og brukervennlighet, mener LMC. Mot et pristillegg kan modellen også bestilles med Truma eller Alde varme, hvilket normalt er å foretrekke i nordiske forhold hvor temperaturen gjerne er lavere enn i mellom-Europa.

Les mer om LMC her

På forsiden