: Outwell 2012: Panorama rom til Premium telt | Din Fritid

Outwell 2012: Panorama rom til Premium telt

Outwell har lansert et nytt og iøynefallende panoramarom og tilsvarende panoramafront, med store vinduer, til de eksklusive Premium familieteltene.

Nytt panorama rom til de eksklusive Premium familieteltene

De store oppholdsrommene i Premium teltene kan utvides ytterligere

Det er ikke bare det perfekte sted at slappe af, lege og spise sammen med familien, men forældre vil også påskønne det frie udsyn, som gør dem i stand til at holde øje med børnene fra det komfortable panoramarum, når de leger med deres venner udenfor.

Det er ikke bare det perfekte stedet å slappe av, leke og spise sammen med familien, men foreldre vil også sette pris på det frie utsynet, som gjør dem i stand til å holde øye med barna fra det komfortable panoramarommet, når de leker med vennene sine utenfor.
Privatlivet beskyttes lett, da telt i Premium kolleksjonen er utstyrt med Outwells nye tonede vinduer, som både beskytter mot nysgjerrige blikk og solstråler. Vinduene har glidelås, som gir en god balanse mellom lys og privatliv.

De store oppholdsrommene i Premium teltene kan utvides ytterligere, når det er bruk for ekstra oppholdsplass. Rommet kan tilpasses etter behov, ved hjelp av Outwells allsidige universal innertelt, som gjør det mulig å ta bort den ene sovekabinen og folde den sammen. Innerteltet er montert på overseilet ved hjelp av Outwells nye opphengsystem, som bidrar til den stripete frontens design og fordeler eventuelle belastninger over hele sømmen i stedet for å konsentrere den på ett punkt.

Kolleksjonen består av fire serier, som alle slutter med P for Panorama: Ontario P, Louisiana P, Vermont P, og Montana P.

Det leveres et komplett utvalg av tilbehør, som omfatter tepper og teltunderlag, åpne og lukkede tilbygg samt fargekoordinerte møbler og soveposer, til Premium teltene.

Les mer om Outwell her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden