Pilote 2013: : Markedets beste halvintegrerte bobil 2013, Référence P716 LPR | Din Fritid
Pilote 2013:

Markedets beste halvintegrerte bobil 2013, Référence P716 LPR

I alle fall om man skal tro den Engelske pressen og Caravan Club i England. Pilote gruppens halvintegrerte modell Référence P716 LPR, er blitt kåret til årets bil i England.


Pilote gruppens halvintegrerte modell Référence P716 LPR, er kåret til årets bil i England.

Det er vel bare å konstatere, antageligvis er P716LPR med ”drop down bed” den romsligste bilen med denne typen av seng. I den fremre sittegruppen sitter man greit 6 personer uten at det føles trangt. Opp til 8 personer får plass, for et måltid eller et godt glass øl. At den dessuten har et vinkelkjøkken, en bekvem fransk seng og et romslig toalettrom med separat dusj forsterker bare dette inntrykket. Pilote er selvsagt fornøyd med denne anerkjennelsen, og understreker at de vil jobbe videre med å utvikle nye kundevennlige modeller.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden