: Klassisk eleganse | Din Fritid

Klassisk eleganse

Den nye stilfulle Knaus Sky I Plus er ment å være både inspirerende og moderne både i interiøret og eksteriøret.


Av Tore Afdal

Bilen har en trefri vegg- og takkonstruksjon og haglsikkert tak. Eksteriøret lover ikke for mye i følge Knaus, interiøret og hele bilen er gjennomført stilren og bilen er bygget for mange og lange turer. Bordplatene har fått ny overflate, og kjøkkenet har imitert marmor. Fire modeller leveres i 2014. To enkeltsengmodeller, 650 LEG og 700 LEG, 650 LG har tverrstilt dobbeltseng mens 700 LX har frittstående dobbeltseng.


Mer plass til to

Knaus Sky Ti får to nye utgaver i 2014. Det er den mest kompakte modellen 550 MF og storebror 700 MEB som med et ”stort” bad er en feriedrøm for to mennesker. Miami interiøret blir erstattet av det nye Fremont-designet.


Sporty og kompakt

Knaus Van Ti-serien kompletteres i 2014 av enkeltsengmodellen 600 MEG.

På forsiden