: Feirer jubileet | Din Fritid

Feirer jubileet

I 2013 feiret Tabbert 60 år. Alfred Tabbert lagde sin aller første campingvogn i 1953, siden den tid har det blitt produsert tusener av dette merket som er kjent for sin kvalitet. For å feire jubileet tilbyr produsenten nå en eksklusiv 2014-serie i fem interiørløsninger: Private edition Alfred Tabbert eller PEAT.

Foto: Produsenten

Eksklusiv serie på 5

Modellene er 460TD 2.3, 540E 2.3, 540E 2.5, 560HTD 2.5 og 560 DM 2.5. Her har 460 og 560-modellene dobbeltseng mens 540-modellene har to enkeltsenger. Tabbert er svært stolt av sitt klassiske eksteriørdesign på vognene, hvor signaturen til Alfred Tabbert er et sentralt dekorelement.
Som i Da Vinci-serien har PEAT et støydempende sandwichtak med fleece. Bunnen i gasskapet er nå laget i aluminium for å øke stabiliteten på vognen. Gulvet er 48 mm tykt, og den integrerte og isolerte inngangen er belyst med Tabberts logo. Bigfoot og hydrauliske støtteben er tilgjengelige som ekstrautstyr.
Interiøret er en kombinasjon av en varm tretone og elegant hvitt med enkelte brudd i chrome. USB-kontakt er standard, og belysningen er utelukkende LED eller halogen. Dometic kjøleskapet på 120 liter har en flyttbar frysedel og en 50 liters kald boks – perfekt for drikke.


Grande Puccini

High-end modellene til Tabbert i Grande Puccini-serien ble en suksess i fjor. I 2014 er denne modellen også tilgjengelig som en mindre enkeltakslet modell. Likevel er den bygget på samme konsept som sine storebrødre med aerodynamisk form og samme design. Campingvognen er for to personer.


Sikkerhet i høysetet

Tabbert har hatt campingvogner på veien i 60 år, og nå kommer alle deres modeller med ATC som standard i tillegg til AL-KO sikkerhetskobling.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden