: Ny generasjon | Din Fritid

Ny generasjon

Med mer enn 55 000 solgte Hymer B-klasse over en 30-års periode og vinner av tidsskriftet Promobils leseravstemming «Årets Bobil» i over 23 år på rad, stilles det store forventninger til årets utgave.


Et eventyr

Eventyret om Hymer B-Klasse startet allerede i 1982 og er uten sidestykke. I 2014 utgaven viser fremdeles Hymer B-klasse spennende nyheter.
Erwin Hymer utviklet den patenterte veggkonstruksjonen PUAL med innstøpte strekkmetaller, som er kjent for sin robuste konstruksjon og gode varmeisolering. Denne teknologien utgjør også i dag basisen for Hymers bobiler, men det finnes ikke bare i veggkonstruksjonen. Komponenter som hjulhus er også laget i materialet polyuretan og ikke i formpresset plast.
Standard er også tak med glassfiberbelegg som beskyttelse mot haglstormer. Undergulvet til multifunksjonsdobbeltgulvet er produsert i glassfiber, for maksimal vedlikeholdsfrihet og beskyttelse mot steinsprut og salt. Dobbeltgulvet er et isolert «kjellerrom» med plass til både oppbevaring samt vanntanker og strøminstallasjonen.

Den nye elegante utvendige dekoren forsterker kjøretøyets eksklusive utseende og fortsetter også i den nye B-klassens interiør. Foto: Produsenten

Komfort og design

Det nye rundere karosseriet med elegant overgang fra taket ned til sideveggene kombinert med den nye fronten gir nye Hymer B-Klasse et moderne utseende. Den nye elegante utvendige dekoren forsterker kjøretøyets eksklusive utseende og fortsetter også i den nye B-klassens interiør.
LED-belysning i hele innredningen byr på en varm atmosfære i et energisparende belysningssystem. Sengene er utstyrt med multisoners kaldskummadrasser som kombinert med fjærer under madrassen gir god støtte til kroppens ulike deler og dermed en avslappende søvn. Nå er det også standard med garasjedører på begge sider av bilen, noe som forenkler pakking og gir rask tilgang til bagasje, campingstoler, sykler og mye mer.

Sikkerhet

Hymer etterstreber de beste kjøreegenskapene, og bilene har nå mye sikkerhetsutstyr som standard: ESP, ABS, fører- og passasjerairbag, Traction Plus, varsellys, ASR og Hill Holder. Nye Hymer B-Klasse 2014 kommer i åtte ulike planløsninger og har offisiell premiere på høstens caravanutstillinger.

På forsiden